Το παράπονο του Τρύφωνα Σαμαρά: Μεγάλες σταρ του γύρισαν την πλάτη

Το παράπονο του Τρύφωνα Σαμαρά: Μεγάλες σταρ του γύρισαν την πλάτη

Ο διάσημος κομμωτής αποκάλυψε ότι για το ημερολόγιό του επιθυμούσε να δει πολλά και μεγάλα ονόματα στο εξώφυλλο αλλά οι κυρίες είχαν τα κολλήματά τους και η μια δεν ήθελε την άλλη

Το παράπονο του Τρύφωνα Σαμαρά: Μεγάλες σταρ του γύρισαν την πλάτη
Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στην κάμερα του Πρω1νό με αφορμή το νέο του ημερολόγιο. Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως πιθανώς περίμενε. Επειδή πρόκειται για τα 20 χρόνια και την επετειακή έκδοση, ο γνωστός κομμωτής επιθυμούσε να δει πολλά και μεγάλα ονόματα στο εξώφυλλο.

«Η καθεμία είχε τα κολλήματά της. Η μία δεν ήθελε την άλλη, οπότε λέω κι εγώ οι τρεις μας είναι πολύ καλά», ανέφερε αρχικά με την φωτογράφηση να γίνεται μόνο με τη Μαρία Κορινθίου και τη Δωροθέα Μερκούρη.

Κλείσιμο
«Μεγάλες τραγουδίστριες ήθελαν να βγουν μόνες τους», αποκάλυψε ενώ η δημοσιογράφος του Πρω1νό του έκανε νύξη για μία παρουσιάστρια που δεν ήθελε να είναι μαζί με άλλες, με τον Τρύφωνα να μην το αρνείται.

Η πιο δύσκολη συνεργασία του εξομολογήθηκε πως ήταν η Καίτη Γαρμπή. «Είχαμε λίγο θέμα αλλά τα βρήκαμε και έγινε πολύ ωραίο ημερολόγιο», ανέφερε.

Για την Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχω κάτι με την Ελένη και ευχαριστήθηκα που με τίμησε αλλά δεν νομίζω να την ξανάπαιρνα. Αν ήθελε να φωτογραφηθεί με τις κυρίες γιατί όχι;»

Για την Κατερίνα Στικούδη: «Η Στικούδη δεν απαντάει καν στα τηλέφωνα, είναι μεγάλη σταρ».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης