Φανή Χαλκιά- Λούης Καραμάνος: It's a boy!

Φανή Χαλκιά- Λούης Καραμάνος: It's a boy!

Η ολυμπιονίκης και ο επιχειρηματίας περιμένουν σε λίγες εβδομάδες το πρώτο τους παιδί που είναι αγόρι, καρπός ενός κεραυνοβόλου έρωτα που μετράει μόλις εννιά μήνες

Φανή Χαλκιά- Λούης Καραμάνος: It's a boy!
Όταν η Φανή Χαλκιά και ο Ηλίας Καραμάνος-Λούης για τους φίλους του-έπαιζαν μικρά παιδιά στην Αθήνα, πιθανότατα δεν φαντάζονταν ότι μερικές δεκαετίες αργότερα,θα ήταν ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι.

Τόσο ερωτευμένο, ώστε να μείνουν μαζί από την δεύτερη κιόλας εβδομάδα της σχέσης τους και να περιμένουν σε δύο μήνες τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Η ολυμπιονίκης και ο επιχειρηματίας στον χώρο του fitness-είναι ιδιοκτήτης τριών γυμναστηρίων και οσονούπω ανοίγει και τέταρτο-είναι σχεδόν συνέχεια μαζί, ειδικά τώρα που η Φανή Χαλκιά διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.



Καθημερινά κάνουν βόλτες στην Γλυφάδα για πιουν έναν καφέ, ή να γευματίσουν με φίλους τους σε κάποιο εστιατόριο, πριν επιστρέψουν στο σπίτι τους    
Κλείσιμο

Μένουν σε μια κατοικία στα Νότια προάστια η οποία αντανακλά το γούστο τους και όπως λένε σε όλους όσους θέλουν να μάθουν για την σχέση τους, όλα μεταξύ τους έγιναν αβίαστα, αφού η χημεία ήταν πολύ δυνατή από την πρώτη στιγμή του ειδυλλίου τους.
Κάτι που μπορεί να ηχεί παράξενο, αφού ξέρουν πολύ καλά ο ένας τον άλλο από μικρά παιδιά, τότε που έπαιζαν μαζί στην γειτονιά τους, χωρίς να υποψιάζονται ότι το μέλλον θα τους επιφύλασσε έναν μεγάλο έρωτα.



Ο Ηλίας Καραμάνος γεννήθηκε στην Αμερική αλλά επέστρεψε οικογενειακώς στην Ελλάδα όταν ήταν μικρός και το όνομα Λούης με το οποίο τον φώναζαν στις ΗΠΑ, τον ακολούθησε και στην Ελλάδα.

Εδώ και εννιά μήνες είναι πλέον μαζί με την παιδική του φίλη, την οποία προσέχει σαν τα μάτια του, ενώ ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του  σε λίγες εβδομάδες, τον γιο τους.
Το ζευγάρι πέρασε μεγάλος μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών στην Μάνη από όπου κατάγεται ο επιχειρηματίας, όπου και έμειναν για ενάμιση περίπου μήνα, απολαμβάνοντας ήλιο και θάλασσα.



Τώρα πλέον έχουν αρχίσει να μετρούν αντίστροφα για το baby boom που θα αλλάξει ολοκληρωτικά την ζωή τους. 

Ο γάμος τους θα γίνει λίγους μήνες μετά την γέννηση του μικρού και είναι  πιθανό να συνδυαστεί με την βάφτιση του μικρού, αν και επιθυμία της Φανής, είναι να γίνουν δύο ξεχωριστά μυστήρια.

Παρόλο που πολλοί περίμεναν πολιτικό γάμο, ο Λούης και η Φανή θα παντρευτούν με θρησκευτική τελετή και πολλούς καλεσμένους στην δεύτερη πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους.

Η πρώτη είναι πια προ των πυλών...         
    






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης