Αποχωρεί η Αντωνία Καλλιμούκου από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη;

Αποχωρεί η Αντωνία Καλλιμούκου από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη;

Δημοσιεύματα θέλουν το γνωστό μοντέλο να διακόπτει την συνεργασία της με την ξανθιά παρουσιάστρια

Αποχωρεί η Αντωνία Καλλιμούκου από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη;
Παρελθόν φαίνεται ότι αποτελεί η Αντωνία Καλλιμούκου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Freddo και της Σάσας Σταμάτη, το γνωστό μοντέλο δεν θα βρίσκεται τη νέα σεζόν, στην τηλεοπτική παρέα της εκπομπής «Ελένη». Έπειτα από τρία  το όμορφο μοντέλο, διακόπτει τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη.

«Οι επαγγελματικές συνεργασίες δεν είναι αιώνιες. Είμαι έτοιμη για νέες προκλήσεις και θα εξετάσω την οποιαδήποτε πρόταση μου προκύψει. Όσον αφορά την ομάδα της Ελένης και την παρουσιάστρια, υπάρχει αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση, η οποία θα συνεχιστεί», φέρεται να δηλώνει η Αντωνία Καλλιμούκου στην εφημερίδα.
Κλείσιμο

Όταν ρωτήθηκε αν πρόκειται για δική της απόφαση, η Αντωνία Καλλιμούκου δεν θέλησε να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, πολλές φορές η Ελένη Μενεγάκη έκανε έντονες παρατηρήσεις στην Αντωνία Καλλιμούκου. Τα Χριστούγεννα, η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε για το γεγονός, ότι η Αντωνία, ενώ περνούσε μία ίωση, αποφάσισε να πάει κανονικά στο πλατό. «Αυτό το πράγμα που αποφασίζετε σε ένα 24ωρο να γίνετε καλά εμένα με τρομάζει! Μου είπαν... είναι χάλια, δεν μπορεί να μιλήσει, δεν έχει φωνή, έχει πυρετό και σε βλέπω τώρα μπροστά μου! Πού να πάω την καρέκλα μου; Γιατί παιδί μου; Δεν θα γινόταν τίποτα για μια μέρα να καθόσουν σπίτι σου. Γιατί παίρνεις τέτοιες πρωτοβουλίες παιδί μου; Γιατί; Εδώ δεν πάμε ταξίδια για να είμαστε όλοι μαζί!», είχε πει σε έντονο ύφος η Ελένη Μενεγάκη.

Ποιος μπορεί επίσης να ξεχάσει την παρατήρηση της Ελένης, όταν έπιασε την Αντωνία να στέλνει SMS κατά τη διάρκεια της εκπομπής; "Παιδιά, κάνετε πολύ φασαρία και η Αντωνία ενοχλείται. Γράφει τόση ώρα στο κινητό. Αποπροσανατολίζεται το παιδί! Αντωνία μου, θες να πας πάνω να τα κάνεις με την ησυχία σου;" ήταν το καυστικό σχόλιο της παρουσιάστριας.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης