Διαγωνιζόμενος του Voice τα έβαλε με τον Λιάγκα: «Μου φέρθηκε σκάρτα»

Διαγωνιζόμενος του Voice τα έβαλε με τον Λιάγκα: «Μου φέρθηκε σκάρτα»

Τι έγραψε στην ανακοίνωση του στο Facebook

Διαγωνιζόμενος του Voice τα έβαλε με τον Λιάγκα: «Μου φέρθηκε σκάρτα»
Ο Αντώνης Οικονόμου 26 χρόνων ο οποίος πέρασε στα blind auditions του The Voice, στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου, με το τραγούδι «Καλύτερο Ψέμα» του Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι έξαλλος με τον Γιώργο Λιάγκα.

O τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town Κύπρου μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκα όχι με κολακευτικά λόγια.



Ο νεαρός τραγουδιστής δυσαρεστήθηκε από κάποια σχόλια που έκανε ο παρουσιαστής του show για την οικονομική του κατάσταση. Συγκεκριμένα δήλωσε στο περιοδικό: «Ο Γιώργος Λιάγκας μου φέρθηκε πάρα πολύ σκάρτα. Οι φίλοι μου βγήκαν εκνευρισμένοι από το family room, γιατί διαρκώς τους έκανε ερωτήσεις για την οικονομική κατάσταση της οικογένειάς μου. Ειλικρινά, δεν ξέρω ποιος άνοιξε το στόμα του και το έμαθε. Με παρουσίασαν σαν έναν επιχειρηματία, ενώ ήμουν ξεκάθαρος πως υπήρξα επαγγελματίας τραγουδιστής. Δεν είναι ότι με έφερε σε δύσκολη θέση. Κανείς δεν μπορεί να με κάνει να αισθανθώ έτσι. Απλώς, φαινόταν άσχημο γιατί αναφερόταν σε πράγματα, που εμείς δεν είχαμε πει καν. Δεν ξέρω ποιος ήταν ο σκοπός του. Ούτε γνωρίζω τι θα προβληθεί στα προσεχή επεισόδια, αλλά έφτασα στο σημείο να τσακωθώ μαζί του. Ποτέ στη ζωή μου δεν είπα ότι έχω λεφτά, ούτε ότι είμαι περιζήτητος εργένης. Και ούτε πρόκειται να το κάνω. Θα ξαναπώ κάτι, που είπα και στον ίδιο τον Γιώργο Λιάγκα. Τα λεφτά δεν είναι δικά μου, αλλά της οικογένειάς μου. Εγώ προσπαθώ μόνος μου να κάνω αυτά που θέλω».
Κλείσιμο



Ο Αντώνης Οικονόμου κόπηκε τελικά στη διαδικασία των battles την ίδια ώρα η πρόσφατη ανάρτησή του στο Facebook μιλάει για το τέλος του επαγγελματικού του ταξιδιού.
Δείτε την ανάρτηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης