Βασίλης Κικίλιας στο «Όλα Μπιπ»: Στην αμερικάνικη tv ήθελαν να με στριμώξουν

Βασίλης Κικίλιας στο «Όλα Μπιπ»: Στην αμερικάνικη tv ήθελαν να με στριμώξουν

Η εκπομπή έφτασε στο 28% αφήνοντας πίσω της τον ανταγωνισμό κατά 15 μονάδες

Βασίλης Κικίλιας στο «Όλα Μπιπ»: Στην αμερικάνικη tv ήθελαν να με στριμώξουν
Απέναντι από τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και τη Δούκισσα Νομικού κάθισε το βράδυ της Δευτέρας και μίλησε για όλα ο Βασίλης Κικίλιας. Η εκπομπή έφτασε στο 28% αφήνοντας πίσω της τον ανταγωνισμό κατά 15 μονάδες.
 
Ο υπουργός Δημοσίας Τάξης είναι ο πρώτος υπουργός που είπε το «ναι» στην εκπομπή – ακόμα και οι παρουσιαστές αρχικά νόμιζαν ότι επρόκειτο για φάρσα – και έδωσε στο «Όλα Μπιπ» μία συνέντευξη που θα συζητηθεί.
  



Κλείσιμο
Παραδέχτηκε ότι έχει φάει πολλές σφαλιάρες και εξομολογήθηκε ότι «πάντα σε ό, τι δοκίμαζα να κάνω υπήρχε όχι στην αρχή. Δεν μπορείς να παίξεις μπάσκετ μου έλεγαν. Υπήρχαν πιο ψηλά παιδιά με πιο μεγάλα χέρια, πιο αθλητικά, πιο μεγάλα ταλέντα. Αλλά και μετά, έλεγαν τι δουλειά έχει ο αθλητής να είναι πολιτικός, πολιτικός προϊστάμενος σε μια θέση, τι να ξέρει αυτός. Είναι ένα κίνητρο αυτό».






 
Μίλησε ακόμα για την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αμερική, για την μπάλα με την αυθεντική υπογραφή του Michael Jordan που του χάρισε ο αρχηγός της CIA, αλλά και για τη συνέντευξη την οποία παραχώρησε στο CNBC, σημειώνοντας ότι η παρουσιάστρια της εκπομπής – που έχει πάρει συνέντευξη και από τον Αντώνη Σαμαρά και τον Αλέξη Τσίπρα - θέλησε να τον «στριμώξει».

Διηγήθηκε ακόμα τη συνάντηση του και την γνωριμία του με τον Μπάρακ Ομπάμα, ενώ εξήγησε και πώς έφτασε να είναι σήμερα υπουργός.




Ο υπουργός μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι είναι φαν της σοβαρότητας και της σάτιρας, αλλά όχι της σοβαροφάνειας, αλλά και ότι παρακολουθεί Dancing with the stars.

Μάλιστα, και ο ίδιος πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία από το γύρισμα για την εκπομπή της Δευτέρας, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους για την συνέντευξή του, ενώ η ανάρτηση δεν έμεινε ασχολίαστη από το δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη.


Έμαθα ότι @perrisyrou @dutchesss_ @kikilias με κουτσομπολεύατε απόψε στο ΟΛΑ ΜΠΙΠ...!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ILIAS PSINAKIS (@iliaspsinakis) στις



















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης