Έβαλε «φωτιά» στην παραλιακή ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Έβαλε «φωτιά» στην παραλιακή ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Διαβάστε τις δηλώσεις του στο protothema.gr 

Έβαλε «φωτιά» στην παραλιακή ο Κωνσταντίνος Αργυρός
H επιτυχία δείχνει να είναι μονόδρομος πια για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αφού σε κάθε του εμφάνιση ξεσηκώνει το κοινό με τα τραγούδια του.

Όπως άλλωστε έκανε και χθες. Από νωρίς, το βράδυ της Παρασκευής, το νυχτερινό μαγαζί ήταν γεμάτο. Άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας περίμεναν εναγωνίως να βγει στην πίστα και να σιγοτραγουδήσουν παρέα τις επιτυχίες του. Το «Ποτέ Ξανά» αλλά και το «Παιδί Γενναίο», δύο τραγούδια σταθμοί στην μέχρι τώρα καριέρα του, είναι ικανά να σηκώσουν κυριολεκτικά ένα μαγαζί στον αέρα.

Κλείσιμο
Στα καμαρίνια επικρατεί μία μικρή αναστάτωση, από δημοσιογράφους, τηλεοπτικά συνεργεία και φωτογράφους που περιμένουν υπομονετικά να του αποσπάσουν  δηλώσεις. Ανάμεσά τους κυκλοφορούν και κάποιες θαυμάστριες του Κωνσταντίνου Αργυρού, που ένα αυτόγραφό του είναι ικανό να τις… στείλει στα ουράνια.

Oμως ο ίδιος παρά την μεγάλη απήχηση που έχει στον κόσμο, παραμένει προσγειωμένος, ένα απλό παιδί που μόλις με υποδέχτηκε στο καμαρίνι του με κέρασε ένα γλυκό, από αυτά που του είχαν στείλει για «καλή αρχή».

Ήταν τόσο ήρεμος, καθώς καθόταν στον καναπέ, που αναρωτήθηκα πως γίνεται να μην έχει άγχος ενώ λίγο πιο έξω επικρατεί το αδιαχώρητο, από τον κόσμο που έσπευσε να τον ακούσει από κοντά.

«Όχι, δεν έχω άγχος για να σου πω την αλήθεια μέχρι στιγμής, τώρα… μόλις έρθει η ώρα να βγω…», είπε γελώντας ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο χώρος γνώριμος. Έχει δημιουργήσει πια το δικό του «στέκι» στην παραλιακή και το «Posidonio» πλέον είναι συνυφασμένο με το όνομά του.   

«Δεύτερος χρόνος εδώ, χαίρομαι πάρα πολύ που έχω βρει κάποιους συνεργάτες με τους οποίους συνεννοούμαι. Είναι μεγάλη μου τιμή που δουλεύω σ’ αυτό το μαγαζί», είπε και συμπλήρωσε για το πρόγραμμα αυτής της σεζόν: «Είναι ένα νεανικό λαϊκό πρόγραμμα, χαίρομαι που συνεργάζομαι για πρώτη φορά με τους περισσότερους. Θα πω τα τραγούδια μου αλλά και το καινούργιο μου κομμάτι «Πάρε με αγκαλιά». Ένα κομμάτι που αγαπήθηκε από το κοινό ήδη από τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν δίστασε αποκαλύψει ποιο ήταν το γούρι της χθεσινής βραδιάς και μου έδειξε τα πολύχρωμα κομποσκοίνια που στόλιζαν τον καρπό του.

«Είναι όλα δώρα, τα φοράω πάντα και παντού».

Η ώρα πέρασε και το… καθήκον τον καλούσε. Έπρεπε να ετοιμαστεί ώστε να βγει εκεί πάνω και να διασκεδάσει τον κόσμο όπως μόνο αυτός ξέρει.

Δευτερόλεπτα πριν ανέβει στην πίστα, αισθάνθηκα πως αγχώθηκε… Ωστόσο, πιο δυναμικός από ποτέ, καλησπέρισε τον κόσμο που βρέθηκε εκεί για να απολαύσει το πρόγραμμά του και η βραδιά ξεκίνησε.

Για ακόμη μία φορά, οι στιλιστικές του επιλογές ήταν άψογες. Στο πρώτο πρόγραμμα επέλεξε να φορέσει ένα πράσινο κοστούμι -γνωστού Έλληνα σχεδιαστή- ενώ στο δεύτερο πρόγραμμα εμφανίστηκε φορώντας ένα γκρι παντελόνι συνδυασμένο με ένα απλό t-shirt και ένα μαύρο γιλέκο.  

Και αυτή ήταν μόνο η αρχή μιας σεζόν που δικαιωματικά του ανήκει!



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης