Εκτός «Πρωινό mou» ο Άκης Πετρετζίκης

Εκτός «Πρωινό mou» ο Άκης Πετρετζίκης

Την είδηση επιβεβαίωσε ο Μάρκος Σεφερλής

Εκτός «Πρωινό mou» ο Άκης Πετρετζίκης
Απών μετά από τέσσερα χρόνια καθημερινής παρουσίας στην κουζίνα της πρωινής ζώνης του Mega θα είναι την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν ο Άκης Πετρετζίκης.

Την αποκάλυψη - και επιβεβαίωση της φήμης που κυκλοφορούσε τις τελευταίες ημέρες - επιβεβαίωσε και ο νέος παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του μεγάλου καναλιού, Μάρκος Σεφερλής σε δηλώσεις του στον Δρόμο FM 89,8, το πρωί της Τρίτης.

Άλλωστε και ο πρώτος Έλληνας Master Chef είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Like: «Αυτό που ήθελα να κάνω, είναι μία εκπομπή μαγειρικής που να διαφέρει από τις υπόλοιπες. Όλες οι εκπομπές μαγειρικής έχουν ένα πάγκο, ένα μάγειρα, μία κουζίνα κι ένα ψυγείο. Όσο πρωτότυπος, πρωτοπόρος και ιδιαίτερος κι αν είσαι, βρίσκεσαι πίσω από μία κουζίνα και πάλι μαγειρεύεις. Για έναν μάγειρα είναι δύσκολο να πρωτοτυπήσει και να βγάλει κάτι που δεν έχουν βγάλει οι υπόλοιποι. Οπότε είναι ένα στοίχημα και αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε με το Mega. Να βγάλουμε μία εκπομπή που δεν έχει γίνει ξανά και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης