Μηδενιστής: «Με τις γυναίκες είμαι αρπαχτικό»

Μηδενιστής: «Με τις γυναίκες είμαι αρπαχτικό»

Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε πως δεν έχει φανατιστεί ποτέ με κάτι στην ζωή του και με τις γυναίκες φανατίζεται με τον τρόπο που το κάνουν όλοι οι άντρες

Μηδενιστής: «Με τις γυναίκες είμαι αρπαχτικό»
Ο έλληνας ράπερ, Μηδενιστής, ο οποίος όλα τα «σφάζει» και όλα τα «μαχαιρώνει», έδωσε μια συνέντευξη εφόλης της ύλης που μιλάει για το πώς συνυπάρχει στην ζωή του με το γυναικείο φύλο.

Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε πως δεν έχει φανατιστεί ποτέ με κάτι στην ζωή του και με τις γυναίκες φανατίζεται με τον τρόπο που το κάνουν όλοι οι άντρες. Ωστόσο, τόνισε πως έχει γνωρίσει πολλές γυναίκες και δεν χρειαζόταν ποτέ επιβεβαίωση για κάτι γιατί ήταν πάντα καρχαρίας, αρπακτικό.

Κλείσιμο
Είναι όμως ανοιχτός σε νέες φιλίες; «Όχι, είμαι καχύποπτος και κομπλεξικός. Εμπιστεύομαι δύσκολα. Υπήρξε κόσμος που ήταν δίπλα μου για άλλους λόγους και όχι για μένα. Όταν εγώ χρειάστηκα κάτι, βρήκα όλες τις πόρτες κλειστές», ανέφερε στο περιοδικό ΕΓΩ!

Όμως, ο Μηδενιστής φημίζεται εκτός για την φωνή του και για τα πολλά τατουάζ που διαθέτει, ενώ είπε πως είχε κάνει ένα με το όνομα της κοπέλας του αλλά στην πορεία το αφαίρεσε διότι χώρισαν.

Διαβάστε περισσότερα από το peoplegreece.com εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης