Η Άννα Βίσση έγινε... δόκτωρ

Η Άννα Βίσση έγινε... δόκτωρ

Την τραγουδίστρια βράβευσε γνωστό ιδιωτικό κολέγιο 

Η Άννα Βίσση έγινε... δόκτωρ
Στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε η Άννα Βίσση με αφορμή την βράβευσή της από γνωστό ιδιωτικό κολέγιο. 

Η τραγουδίστρια, που παρευρέθηκε στην εκδήλωση που διοργανώθηκε για εκείνη, είπε: «Σήμερα με βραβεύσανε και πήρα τον τίτλο της doctor of Arts. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα σκεφτεί ποτέ κάτι τέτοιο», σχολίασε η Άννα Βίσση και συμπλήρωσε:«Σε συμβουλές δεν πιστεύω. Πιστεύω στα guts που έχει κάθε άνθρωπος. Πιστεύω στην προσωπικότητα με την οποία έχει γεννηθεί ο καθένας και σε αυτήν πρέπει να επιμείνει σε όλη του τη ζωή. Να μην ακούει τίποτα, παρά μόνο την καρδούλα και το μυαλό του».
 
Κλείσιμο
Η τραγουδίστρια ακόμη μίλησε και για τη μεγάλη συναυλία που θα δώσει στη Μύκονο, στις 26 Ιουλίου, στην οποία θα παρευρεθεί και η διάσημη Conchita.

«Αυτό ξεκίνησε αλλιώς και κατέληξε να είναι ένας εορτασμός, ένα πάρτι για αυτά τα 40 χρόνια, που δεν θέλω να τα πάρω και πάρα πολύ σοβαρά. Όπως ξέρετε, εγώ καίω ακόμα και δεν θέλω να μετράω τα χρόνια. Όχι για θέμα ηλικίας, αλλά επειδή ο δρόμος αυτός είναι μακρύς ακόμα. Δεν εννοώ πως θέλω να συνεχίσω να τραγουδάω απλώς. Θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα, με αυτά που ανακαλύπτω στον εαυτό μου τόσα χρόνια. Όμως η Μύκονος στις 26 Ιουλίου είναι ένα πάρτι... Ένας τίτλος για τον πυρετό που με διακατέχει. Θέλω να φωνάξω φίλους που θα έρθουν εκεί, χωρίς complexes, γιατί μπορεί να έχει και πολύ γκέι κοινό» και συμπλήρωσε για τη φετινή νικήτρια της Eurovision:«Κάλεσα, λοιπόν, την Conchita, τον Tom Wurst, που θριάμβευσε φέτος για πολλούς λόγους στην Eurovision. Αποδέχτηκε με πολλή χαρά την πρόσκληση. Ενθουσιάστηκα με το τραγούδι του, έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο. Είναι χαρά μου να έρθει να μοιραστούμε τη σκηνή... Όχι μόνο σε ένα, αλλά δυο και τρία τραγούδια».
 
Τέλος δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στον «άντρα» που της έχει κλέψει την καρδιά, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον εγγονό της Νικόλα.

«Είπα κάτι σε μια συνέντευξη, που θα βγει σύντομα, αλλά θα το υποκλέψω γιατί μου άρεσε σαν φράση. Είπα “ευτυχώς που δεν με βλέπετε ως γιαγιά, αλλά ευτυχώς που έγινα γιαγιά”».  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης