Τζένη Χειλουδάκη: «Γλυκοφιλαράκια, φιλεχθράκια και άγνωστοι…»

Τζένη Χειλουδάκη: «Γλυκοφιλαράκια, φιλεχθράκια και άγνωστοι…»

«Πάρτε τώρα άλλο ένα μπουκαλομπαλσάμικο εσείς οι άλλοι… δωράκι! After all whatever I am, you made me…. Tataaaaa»

Τζένη Χειλουδάκη: «Γλυκοφιλαράκια, φιλεχθράκια και άγνωστοι…»
Η συνέντευξή της στην εκπομπή η Γερμανού ξανάρχεται, ξεπέρασε τις προσδοκίες. Όλοι ξέρουν ότι η Τζένη Χειλουδάκη είναι χείμαρρος, οι αποκαλύψεις όμως ήταν πέραν όσων μπορούσαμε να φανταστούμε.

Η προσωπική της ζωή, οι επιλογές της, η οικογένειά της και η ερωτική σχέση της με την Κάρλα Μπρούνι, ήταν μόνο μερικά από όσα εξομολογήθηκε στη Ναταλία Γερμανού. Πώς αντέδρασε ο κόσμος; Τι μηνύματα δέχτηκε η ίδια στο facebook; Με την αντίδραση και το μήνυμα που θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους της, θα καταλάβετε:

Κλείσιμο
«Γλυκοφιλαράκια, φιλεχθράκια και άγνωστοι… σας ευχαριστώ από καρδιάς για τα εκατοντάδες κυριολεκτικά ινμποξάκιασας και σας απαντώ από εδώ διότι πρακτικά είναι αδύνατο να απαντήσω σε όλους σας… θα πιαστεί ο χέρης και θα λαλήσει το ακατοίκητο… σας γλυκοφιλώ ακόμα κι εσάς που γράφετε στα διάφορα μπλογκοειδή τις κακίες σας… με τιμά ακόμα και το γεγονός ότι σας απασχολώ και βρίσκετε χρόνο εσείς οι αναγνώστες των μπλογκ ανώνυμα σχεδόν όλοι, να καταθέτετε γραπτά τις απόψεις σας ή να μου στέλνετε ίνμποξ… κα ινα μου τα χώνετε… υστερόγραφο… πρώτον: όλοι εσείς που με μισείτε δίχως καν να με γνωρίζετε με κάνατε αυτό που είμαι σήμερα… δηλαδή χαρούμενη. Δεύτερον το μπαλσαμόξυδο το σιροπιαστό καταπίνεται πιο εύκολα συνεπώς το προτείω, τρίτον μεγάλη αγκαλιά στους εκατοντάδες χιλιάδες πραγματικά γλυκόφιλα μου που με στηρίζουν, με ακολουθούν, με λατρεύουν. Πάρτε τώρα άλλο ένα μπουκαλομπαλσάμικο εσείς οι άλλοι… δωράκι! After all whatever I am, you made me…. Tataaaaa».


Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης