Λαζόπουλος σε Λιάγκα: Τον καημό του καθενός πικραμένου δεν θα τον αντιμετωπίσω

Λαζόπουλος σε Λιάγκα: Τον καημό του καθενός πικραμένου δεν θα τον αντιμετωπίσω

«Τον κατανοώ, τον σέβομαι, αλλά μέχρι εκεί. Αν απαντάς σε καθετί που λένε, σου βάζουν ατζέντα νοημοσύνης. Αυτό δεν το δέχομαι»

Λαζόπουλος σε Λιάγκα: Τον καημό του καθενός πικραμένου δεν θα τον αντιμετωπίσω
Τη δική του απάντηση στο σχόλιο που είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας μετά το τελευταίο Τσαντίρι του Λάκη Λαζόπουλου, για το οποίο ο παρουσιαστής είχε πει ότι παίρνει πολιτική θέση και αυτό είναι κάτι που δεν του αρέσει έδωσε ο ηθοποιός.

«Δεν άκουσα το σχόλιο του Λιάγκα. Θα μπορούσε να κατηγορήσει σταθερά και όλους τους υπόλοιπους που παίρνουν σταθερά θέση υπέρ της Νέας Δημοκρατίας. Όποιος δεν υμνεί το σύστημα σημαίνει ότι πρέπει να είναι ΣΥΡΙΖΑ; Εγώ βρίζω το παρόν σύστημα, το οποίο υπάρχει εδώ και τριάντα πέντε χρόνια. Αν κάποιοι θέλουν να βρίσω αυτό που θα έρθει –ας έρθει πρώτα. Τον καημό του καθενός πικραμένου δεν θα τον αντιμετωπίσω. Τον κατανοώ, τον σέβομαι, αλλά μέχρι εκεί. Αν απαντάς σε καθετί που λένε, σου βάζουν ατζέντα νοημοσύνης. Αυτό δεν το δέχομαι. Ας μου βάλει ένας νοήμων άνθρωπος. Ο Λιάγκας απ’ ότι ξέρω ήταν υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ. Προέρχεται από ένα κόμμα συγκεκριμένο, άρα έχει ένα καημό που δεν θα βγει το ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξή του στον Γιώργο Σατσίδη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης