Γιώργος Λιανός: Δεν μ' αρέσει στην τηλεόραση που υπάρχουν άπειροι κριτές

Γιώργος Λιανός: Δεν μ' αρέσει στην τηλεόραση που υπάρχουν άπειροι κριτές

Τι θα έκανε αν μπορούσε να γυρίσει πίσω το χρόνο;

Γιώργος Λιανός: Δεν μ' αρέσει στην τηλεόραση που υπάρχουν άπειροι κριτές
Για την πορεία του στη μουσική, την τηλεόραση, αλλά και το αν σκέφτεται να γίνει ξανά μπαμπάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Καλά» ο Γιώργος Λιανός.
 
«Η πορεία μου, η τραγουδιστική δεν με πήγε προς τα εκεί. Θες οι συγκυρίες; Θες ότι δεν θεωρήθηκα δυνατό όνομα για να κρατήσω ένα μαγαζί; Νιώθω και πιο ελεύθερα σε αυτό που κάνω», είπε όταν ρωτήθηκε για την αποχή του από τις μεγάλες πίστες.

Κλείσιμο
Όσο για την πολυσυζητημένη διαφωνία του με τον Μάκη Πουνέντη; «Με τον Μάκη Πουνέντη δεν έχουμε δέσει, δεν υπήρχε χημεία μεταξύ μας. Δεν υπήρξε παρεξήγηση. Απλά συνεργαστήκαμε στην Heaven πιο παλιά, άλλα ήταν τα θέλω τα δικά μου, άλλες οι προτεραιότητες του Μάκη και χώρισαν οι δρόμοι μας», σημείωσε.
 
Αν μπορούσε να γυρίσει πίσω τον χρόνο, «τι θα άλλαζα; Θα διεκδικούσα παραπάνω πράγματα όσον αφορά τις πληρωμές. Έχω υπάρξει πολύ καλό παιδί σε πολλά deals και δεν έπρεπε. Δεν το σεβάστηκαν αυτό, αυτοί που σου προσφέρουν μια δουλειά».
 
Αποκάλυψε, τέλος, τι είναι αυτό που δεν του αρέσει στην τηλεόραση: «Υπάρχουν άπειροι κριτές. Φαγωνόμαστε λιγάκι μεταξύ μας», λέγοντας παράλληλα για το αν θα γίνει σύντομα μπαμπάς ότι «δεν προσέχουμε καθόλου! Ελπίζω πάντως να μην έρθει σύντομα. Ας έρθει λίγο αργότερα…». 
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης