Σάκης Μπουλάς - Γιάννης Ζουγανέλης: Έτσι ξεκίνησε η φιλία τους

Σάκης Μπουλάς - Γιάννης Ζουγανέλης: Έτσι ξεκίνησε η φιλία τους

Τους ένωσε μια αποτυχημένη οντισιόν για τον Μάνο Χατζηδάκι και από τότε έγιναν αχώριστοι...

Σάκης Μπουλάς - Γιάννης Ζουγανέλης: Έτσι ξεκίνησε η φιλία τους
Μια αποτυχημένη και για τους δύο οντισιόν στάθηκε η αφορμή ο Σάκης Μπουλάς κι ο Γιάννης Ζουγανέλης να γίνουν φιλαράκια κι αυτή η φιλία να κρατήσει σαράντα ολόκληρα χρόνια.

Ολα ξεκίνησαν το 1973, τότε που ο Μάνος Χατζηδάκις έψαχνε να βρει νέους καλλιτέχνες που να μπορούσαν να παίζουν, να τραγουδούν και να γνωρίζουν μουσική.

Κλείσιμο
Στην οντισιόν κατέφθασαν ο Σάκης Μπουλάς και ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο Σάκης ήταν τότε… άγριο νιάτο. Μακριά μαύρα μαλλιά, μούσια κι ένα χαρακτηριστικό αμπέχονο. Τραγούδησε το τραγούδι «Αστέρι του Βορρά» και πραγματικά η φωνή του μάγεψε τον Μάνο Χατζηδάκι, ωστόσο η εμφάνισή του δεν βοηθούσε καθόλου...

«Είστε εξαίσιος τραγουδιστής. Ξέρετε, όμως, εμείς σε αυτή την παράσταση ψάχνουμε για το ρόλο του Αλκιβιάδη. Και ξέρετε ποιος είναι αυτός; Ο ωραιότερος των Ελλήνων εφήβων. Εσείς δυστυχώς νεαρέ μοιάζετε με τον Άρη Βελουχιώτη» του είπε χαρακτηριστικά.

Φεύγοντας από το καφεθέατρο «Πολύτροπο» όπου γινόταν η οντισιόν ο Γιάννης Ζουγανέλης τον πλησίασε για να του κάνει πλάκα που τόλμησε να πει στον Μάνο Χατζηδάκι πως το όργανο που παίζει είναι η φλογέρα. Αυτό το πείραγμα ήταν το μοιραίο για μια φιλία που ξεκινούσε και έμελλε να κρατήσει σαράντα ολόκληρα χρόνια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης