Στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς ο σχεδιαστής μόδας Valentino

Στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς ο σχεδιαστής μόδας Valentino

Έφθασε στο νησί το βράδυ της Τετάρτης με τη θαλαμηγό του - Συνέφαγε με τον Ηλία Ψινάκη και άλλους φίλους στο εστιατόριο της Τασίας και έφυγε το πρωί της Πέμπτης

Σε υψηλά επίπεδα οι εξαγωγές της Κίνας
Στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς ο σχεδιαστής μόδας Valentino
Το Φισκάρδο της Κεφαλονιάς επισκέφθηκε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Valentino, στο πλαίσιο των θερινών του διακοπών.

Ο Βαλεντίνο έφτασε με τη θαλαμηγό του στο καταπράσινο νησί του Ιονίου το βράδυ της Τετάρτης και αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το kefaloniapress.gr
ο παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής γευμάτισε μαζί με τον Ηλία Ψινάκη και άλλους φίλους του στο εστιατόριο της Τασίας, στο γραφικό χωριό του Φισκάρδου, προκειμένου να δοκιμάσουν τα παραδοσιακά εδέσματα του νησιού.

Ο Valentino, που εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο ονειρεύονται να είχαν ένα φόρεμά του, έφθασε στο εστιατόριο ακριβώς στις 9 το βράδυ, όπως είχε προγραμματιστεί.
 
Από το μενού της Τασίας η παρέα επέλεξε χταποδάκι στα κάρβουνα, σπανακοτυροπιτάκια, άφθονες σαλάτες και ψάρι φαγκρί, ενώ δοκίμασαν και Κεφαλονίτικο κρασί.

Στο τέλος του δείπνου η Τασία του πρόσφερε ένα μπουκάλι Κεφαλονίτικο κόκκινο κρασί και το βιβλίο του Παναγή Δενδρινού (αδελφού της) με σπάνιες φωτογραφίες από το Φισκάρδο.

Ο ίδιος εντυπωσίασε με την ευγένεια, την άνεση και την οικειότητά του με τους ντόπιους κατοίκους, ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με οποιον του το ζητούσε.   



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης