Serial killer στην Κύπρο: Συγκίνηση στην κηδεία δύο θυμάτων

Serial killer στην Κύπρο: Συγκίνηση στην κηδεία δύο θυμάτων

Οι γυναίκες δολοφονήθηκαν από τον κατά συρροή δολοφόνο Νίκο Μεταξά – Συγγενείς και φίλοι τους είπαν το τελευταίο «αντίο» 

kypros_marika1
Σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρέτησαν σήμερα συγγενείς και φίλοι δύο εκ των θυμάτων του κατά συρροή δολοφόνου Νίκου Μεταξά.

Στις δύο μετά το μεσημέρι ξεκίνησε η τελετή για την κηδεία της Μαρικάρ Βαλντέζ Αρκουίλα στον Καθολικό Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης στη Λεμεσό.

Παρών ήταν ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, ενώ ελάχιστοι ήταν οι εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας της Κύπρου. Η Μαρικάρ είχε δολοφονηθεί από τον 35χρονο Serial Killer και το πτώμα της είχε πεταχτεί μέσα σε βαλίτσα στη Κόκκινη Λίμνη.

Στις τέσσερις τελέστηκε η κηδεία της Μαρό Ρόουζ Τιμπούρσιο στον καθολικό Ιερό Ναό Τέρρα Σάντα στη Λάρνακα. H σορός της Μαρί Ρόουζ ήταν η πρώτη που βρέθηκε τυχαία στο φρεάτιο του μεταλλείου Μιτσερού και μετά ξετυλίχθηκε το κουβάρι που οδήγησε στη σύλληψη του 35χρονου serial killer και στην αποκάλυψη των άλλων δολοφονιών. Η Μαρί Ρόουζ είχε δολοφονηθεί μαζί με την 6χρονη κόρη της Σιέρρα, η οποία ήταν και η τελευταία που βρέθηκε στη λίμνη Ξυλιάτου. Η σορός της 6χρονης μεταφέρθηκε για ταφή στη Ρουμανία από όπου κατάγεται ο πατέρας της.

Κλείσιμο
Οι σοροί των δύο άτυχων γυναικών θα μεταφερθούν αεροπορικώς στην ιδιαίτερη τους πατρίδα, τις Φιλιππίνες, την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019.

Ο Κύπριος επιχειρηματίας Στέλιος Χατζηιωάννου πρόσφερε βοήθεια 10.000 ευρώ στον πιο κοντινό συγγενή των επτά θυμάτων.

kypros_marika2
kypros_marika
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης