Γυναίκα σε σπείρα που έκανε τρεις διαρρήξεις στη Δράμα

Γυναίκα σε σπείρα που έκανε τρεις διαρρήξεις στη Δράμα

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές και κατοχή ναρκωτικών

Γυναίκα σε σπείρα που έκανε τρεις διαρρήξεις στη Δράμα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια για την δράση μιας σπείρας Ελλήνων που διέρρηξαν τρία σπίτια στη Δράμα, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι παραμένει ακόμη ανεξιχνίαστος μεγάλος αριθμός κλοπών που διέπραξαν οι τρεις άνδρες ηλικίας 35, 31, 24 χρόνων και η 26χρονη συνεργός τους.

Οι δράστες συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς το πρωί της Πέμπτης, μετά την τελευταία από τις τρεις κλοπές που εξιχνιάστηκαν ως τώρα. Σε έρευνα που έγινε στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ στην κατοχή τους και στο σπίτι της 26χρονης κατασχέθηκαν επτά κινητά 100 ευρώ και μέρος από τα κοσμήματα, δυο ρούχα και άλλα 170 ευρώ που είχαν κλέψει, τα οποία αποδόθηκαν στους δικαιούχους. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές και κατοχή ναρκωτικών.

Κλείσιμο
*** Πλούσια λεία σε μετρητά και κοσμήματα που αγγίει σε αξία τα 40.000 ευρώ, είχε αποκομίσει ένας 27χρονος Έλληνας από τις κλοπές που είχε διαπράξει σε έξι σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, στο διάστημα από τις 25 Ιουνίου ως τις 20 Αυγούστου του 2017! Οι έξι υποθέσεις εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που σχημάτισαν δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βάρος του νεαρού και διενεργούν προανάκριση για να διαλευκάνουν πλήρως την δράση του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης