Ροδόπη: Βούλγαροι πούλησαν 6,5 κιλά χασίς και όπλο σε αστυνομικούς

Ροδόπη: Βούλγαροι πούλησαν 6,5 κιλά χασίς και όπλο σε αστυνομικούς

Τα ναρκωτικά βρέθηκαν κρυμμένα στο εσωτερικό των τεσσάρων ελαστικών του οχήματος - Σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη εντοπίστηκε το όπλο

Ροδόπη: Βούλγαροι πούλησαν 6,5 κιλά χασίς και όπλο σε αστυνομικούς
Πάλεψαν μανιασμένα για να ξεφύγουν από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής που είχαν κλείσει ραντεβού μαζί τους για να αγοράσουν μεγάλη ποσότητα χασίς και ένα όπλο, οι τρεις Βούλγαροι που τα είχαν εισάγει από την πατρίδα τους μέσα σε κρύπτες των αυτοκινήτων τους.

Όμως, οι αστυνομικοί που τους συνάντησαν στην ευρύτερη περιοχή του Ροδίτη Ροδόπης, κατάφεραν να εξουδετερώσουν τους τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 29, 29 και 46 χρόνων και να τους ακινητοποιήσουν, παρά την σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν.

Κλείσιμο
Τα έξι κιλά και 424 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης  που επρόκειτο να πουλήσουν στους υποψήφιους αγοραστές, βρέθηκαν κρυμμένα στο εσωτερικό των τεσσάρων ελαστικών του οχήματος με το οποίο τα μετέφεραν, ενώ σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στη μηχανή του βρέθηκε και το πιστόλι κρότου που επίσης θα πουλούσαν!

Τα δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα των αλλοδαπών κατασχέθηκαν μαζί με τα ναρκωτικά, το όπλο, αλλά και τέσσερα κινητά και χρήματα που είχαν πάνω τους και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, η οποία τους άσκησε δίωξη για σύσταση και συμμετοχή σε συμμορία, διακίνηση ναρκωτικών, εμπορία όπλου και αντίσταση κατά της αρχής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης