Γυναίκα διακινούσε χασίς στη Μεσσηνία

Γυναίκα διακινούσε χασίς στη Μεσσηνία

Με μια οργανωμένη επιχείρηση, οι αστυνομικοί έκαναν ταυτόχρονες έρευνες, τόσο στην κατοικία όσο και σε ένα τροχόσπιτο που διατηρεί η 37χρονη γυναίκα στην Κυπαρισσία και ανακάλυψαν διάφορες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη

Γυναίκα διακινούσε χασίς στη Μεσσηνία
Γένους... θηλυκού ήταν η διακίνηση χασίς στην Κυπαρισσία της Μεσσηνίας, όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και την αξιοποίηση των στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει για μια 37χρονη Ελληνίδα!

Με μια οργανωμένη επιχείρηση, οι αστυνομικοί έκαναν ταυτόχρονες έρευνες, τόσο στην κατοικία όσο και σε ένα τροχόσπιτο που διατηρεί η 37χρονη γυναίκα στην Κυπαρισσία και ανακάλυψαν διάφορες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 378,6 γραμμαρίων, τις οποίες κατέσχεσαν μαζί με ένα έτοιμο για χρήση τσιγαριλίκι και μια ζυγαριά ακριβείας.

Κλείσιμο
Η 37χρονη συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η Δίωξη Ναρκωτικών εξετάζει το ενδεχόμενο να είχε και συνεργούς στην διακίνηση και συνεχίζει την προανάκριση.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης