Απατεώνες ζήτησαν χρήματα για να μεσολαβήσουν στους… κλέφτες!

Απατεώνες ζήτησαν χρήματα για να μεσολαβήσουν στους… κλέφτες!

Οι δράστες ηλικίας 19 και 29 χρόνων τηλεφώνησαν στο θύμα και ισχυρίστηκαν ότι γνώριζαν αυτούς που είχαν κλέψει το μηχάνημα

Απατεώνες ζήτησαν χρήματα για να μεσολαβήσουν στους… κλέφτες!
Με πονηριά προσπάθησαν δυο νεαροί Έλληνες να εξαπατήσουν έναν 40χρονο και να βγάλουν «χαρτζιλίκι», όταν πληροφορήθηκαν ότι άγνωστοι του είχαν κλέψει ένα μηχάνημα από την αυλή του σπιτιού του σε περιοχή της Χαλκιδικής.

Οι δράστες ηλικίας 19 και 29 χρόνων τηλεφώνησαν στο θύμα και ισχυρίστηκαν ότι γνώριζαν αυτούς που είχαν κλέψει το μηχάνημα το βράδυ της Τρίτης κι ότι μπορούσαν να μεσολαβήσουν για να του το επιστρέψουν, αρκεί να τους έδινε χρήματα ως… λύτρα για να το πάρει πίσω! Ο 40χρονος προσποιήθηκε ότι συμφώνησε, αλλά ενημέρωσε την Ασφάλεια Μουδανιών και προσημειώθηκαν τα 150 ευρώ που ζητούσαν οι δυο νεαροί.

Κλείσιμο
Στο ραντεβού που έκλεισε μαζί τους το μεσημέρι της Τετάρτης, τον ακολούθησαν διακριτικά οι αστυνομικοί και μόλις οι δράστες παρέλαβαν το χρηματικό ποσό συνελήφθησαν. Πάνω τους βρέθηκαν τα προσημειωμένα χρήματα που αποδόθηκαν στον 40χρονο και οι δυο πονηροί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής κατηγορούμενοι για απάτη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης