Η INTERSPORT υποδέχεται την Black Friday με μεγάλες προσφορές

Η INTERSPORT υποδέχεται την Black Friday με μεγάλες προσφορές

Αθλητικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ με τιμές έως και -50% – Οι προσφορές θα ξεκινήσουν από 23 Νοεμβρίου και θα διατηρηθούν μέχρι την Κυριακή 26 Νοεμβρίου

Η INTERSPORT υποδέχεται την Black Friday με μεγάλες προσφορές
Μετά τις ενδιάμεσες εκπτώσεις, η αγορά κινείται σε ρυθμούς Black Friday. Το αμερικάνικο έθιμο που τείνει να μετατραπεί στο γεγονός της χρονιάς και στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και η INTERSPORT βρίσκεται ανάμεσα στα μεγάλα καταστήματα που θα συμμετέχουν δυναμικά στο θεσμό με πολύ χαμηλές τιμές στα προϊόντα τους.
 
Δίνοντας το σήμα εκκίνησης της εορταστικής περιόδου, η INTERSPORT θα έχει τοποθετημένα στα ράφια των 50 καταστημάτων
της αθλητικά, ρούχα,
Κλείσιμο
παπούτσια και αξεσουάρ σε τιμές έως και -50% μια ημέρα πριν την «Μαύρη Παρασκευή», ενώ θα διατηρήσει τις μεγάλες προσφορές μέχρι και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου. 
 



Όσοι δε θέλουν να περιμένουν στις ουρές των ταμείων των φυσικών καταστημάτων, θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν τα εκπτωτικά προϊόντα και ηλεκτρονικά μέσω του e-shop της εταιρείας. 

Φέτος πάντως αναμένεται να δοθεί ακόμα μεγαλύτερη «ένεση» στην αγορά μετά το περυσινό -άκρως επιτυχημένο- αποτέλεσμα της Black Friday που έδωσε τη δυνατότητα να πραγματοποιηθούν σημαντικές αγορές -που υπό άλλες συνθήκες δε θα μπορούσαν να κάνουν- σε μοναδικά πακέτα προσφορών. 

Σε απόλυτα νούμερα, τα καταστήματα που συμμετείχαν στην Black Friday είδαν το τζίρο τους ακόμη και να εξαπλασιάζεται σε σχέση με τα προηγούμενα έτη. Μάλιστα για φέτος, παράγοντες της αγοράς εκτιμούν ότι οδεύουμε σε ακόμη μεγαλύτερο ρεκόρ, καθώς το κοινό περιμένει με αγωνία τη συγκεκριμένη ημέρα.




Η Βlack Friday στην Ελλάδα μετράει μόλις τρία χρόνια –επιτυχημένης πέρα από κάθε πρόβλεψη και προσδοκία- ζωής, στις ΗΠΑ όμως μετρά ήδη 85 χρόνια ζωής. Ξεκίνησε το 1932, πραγματοποιείται πάντα την Παρασκευή μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών και σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου ενόψει των Χριστουγέννων. Εκατομμύρια καταναλωτές σπεύδουν στα πολυκαταστήματα και όχι μόνο –όπου επικρατεί το αδιαχώρητο- για να προλάβουν θεαματικές προσφορές και να αγοράσουν προϊόντα για όλη τη σεζόν.  

Χρόνο με τον χρόνο η επιτυχία της Black Friday είναι τόσο μεγάλη που εξαπλώνεται στις χώρες όλου του κόσμου, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης