Ελληνίδα κινδύνευσε από ομαδικό βιασμό στο Άργος

Ελληνίδα κινδύνευσε από ομαδικό βιασμό στο Άργος

Της επιτέθηκαν περίπου είκοσι Πακιστανοί και Αφγανοί μετανάστες - Την έσωσαν τα δυο αδέρφια της 


Αναζητούσαν τρία χρόνια μια… φυγόποινη
Εφιαλτικές στιγμές πέρασε μια 30χρονη που δέχθηκε επίθεση από ένα πλήθος… ξαναμμένων μεταναστών, οι οποίοι ξεπήδησαν από ένα γιαπί κοντά στο σπίτι της στην πόλη του Άργους όταν την είδαν να περνάει μόνη και όρμησαν κατά πάνω της απλώνοντας τα χέρια τους όπου έβρισκαν!

Πανικόβλητη η κοπέλα άρχισε να καλεί σε βοήθεια και τις φωνές της άκουσε ένας από τους δυο αδελφούς της που επέστρεφε εκείνη την ώρα στο σπίτι τους. Μάταια, όμως, προσπαθούσε να απομακρύνει την αδελφή του από τους περίπου 20 Πακιστανούς και Αφγανούς μετανάστες και χρειάστηκε να επέμβει ο άλλος αδελφός τους που άκουσε την φασαρία και έτρεξε να βοηθήσει.

Όμως, οι εξαγριωμένοι αλλοδαποί φώναξαν… ενισχύσεις από το γιαπί, απ’ όπου βγήκαν και άλλοι μετανάστες οπλισμένοι με καδρόνια και επιτέθηκαν στα δυο αδέλφια τραυματίζοντάς τα! Οι επιτιθέμενοι εξαφανίστηκαν σε μια στιγμή, όταν αντιλήφθηκαν ότι οι περίοικοι είχαν καλέσει την Αστυνομία.

Κλείσιμο
Ωστόσο, από τις προσαγωγές που έκαναν οι αστυνομικοί, τα αδέλφια της 30χρονης αναγνώρισαν τρία άτομα τα οποία διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν παράνομα στην χώρα. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής και την Δευτέρα οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, με κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης