Μη χάσετε το Πρώτο Θέμα με ακόμα μεγαλύτερες προσφορές για όλη την οικογένεια!

Μη χάσετε το Πρώτο Θέμα με ακόμα μεγαλύτερες προσφορές για όλη την οικογένεια!

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

Μη χάσετε το Πρώτο Θέμα με ακόμα μεγαλύτερες προσφορές για όλη την οικογένεια!
1.
Την εφημερίδα



Κλείσιμο
2. To απολαυστικό μυθιστόρημα “Το μαγειρείο των αισθήσεων”, που θα διαβάσετε με μια ανάσα




Το  λαχταριστό μυθιστόρημα


“Το μαγειρείο των αισθήσεων”
 
Εκτάκτως αυτό το Σάββατο, το... λαχταριστό μυθιστόρημα των Ντόρα Βαλκάνου και Παναγιώτη Κουκουβίτη «Το μαγειρείο των αισθήσεων» είναι στο ΘΕΜΑ!

Εάν ο έρωτας περνά από το στομάχι, τότε η απόλαυση ενός βιβλίου γεμάτο από αγάπη (για τη μαγειρική και όχι μόνο) περνά οπωσδήποτε από την εμπειρία της ανάγνωσης: Ένα μυθιστόρημα γεμάτο αξέχαστες «γεύσεις».

«Για την κοτόσουπα που σχεδίαζε, κάθισε και ξεκοκάλισε ένα ολόκληρο κοτόπουλο. Πήρε τα κόκαλα, τα άλειψε με γλάσο ροδιού και τα έψησε στο φούρνο. Μετά, τα έβαλε μαζί με το κρέας στην κατσαρόλα και τα έβρασε όλα μαζί. Καθώς έβραζε η κοτόσουπα, ο Απόστολος ονειρευόταν την Όλγα να αναστενάζει στην αγκαλιά του. Την ήθελε και την ποθούσε, με όλη τη δύναμη του έρωτα που είχε αρχίσει να γεννιέται μέσα του. Περισσότερο απ’ όλα όμως, είχε μεθύσει με την τόλμη του εγχειρήματος. Να αποτίνεις φόρο τιμής στις δύο μεγαλύτερες ανθρώπινες ηδονές... Να ένας άξιος στόχος για έναν καλλιτέχνη...» Σε παραγράφους όπως η προηγούμενη διακρίνεται καθαρά η συνταγή του μυθιστορήματος: Ηδονή γευστική, ηδονή αισθησιακή, έρωτας για την τέχνη της μαγειρικής και έρωτας γενικώς -σαρκικός και μη. Οι δύο συγγραφείς, μια λογοτέχνης και ένας ειδήμων στα γαστριμαργικά μυστικά, γράφοντας το «Μαγειρείο των αισθήσεων» καταθέτουν έναν μοναδικό ύμνο στην αγάπη, αλλά και την χαρά της ζωής στην πιο αυθεντική και πρωτότυπη εκδοχή της. 

Μην χάσετε εκτάκτως αυτό το Σάββατο το Πρώτο ΘΕΜΑ και το... λαχταριστό μυθιστόρημα των Ντόρα Βαλκάνου και Παναγιώτη Κουκουβίτη «Το μαγειρείο των αισθήσεων».

(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ).

Μην τo χάσετε!




3. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για δύο μεγάλες παραστάσεις των Αθηναικών Θεάτρων!
και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

Εκτάκτως το Σάββατο κάντε κράτηση και αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για δυο μεγάλες παραστάσεις των Αθηναϊκών θεάτρων!

Με το κουπόνι αυτού του Σαββάτου 28  Οκτωβρίου αγοράστε ένα εισιτήριο για δύο από τις  μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων και αποκτήστε άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.  

“ΤΟ ΨΕΜΑ” - θέατρο Μικρό Παλλάς 
“ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ” – θέατρο Εμπορικόν

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για μία από τις παραπάνω παραστάσεις, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Εσείς πολύ απλά : 

κόψτε το κουπόνι 
καλέστε στο 211 1000365 καθημερινά 9:00 -21:00, ώστε να κλείσετε τη θέση σας και να αγοράσετε τα εισιτήριά σας ή επισκεφτείτε τα ταμεία του θεάτρου Αλίκη καθημερινά 9:00-21:00, από Δευτέρα 30/10 μέχρι και την Πέμπτη 2/11, για όποια από τις παραπάνω παραστάσεις επιθυμείτε μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία των θεάτρων . Η προσφορά ισχύει για όλες τις παραστάσεις έως τις 10 Νοεμβρίου, εκτός των βραδινών Σαββάτου και θα εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας. 

Λίγα λόγια για τις παραστάσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε, προκειμένου να κάνετε τις επιλογές σας :

ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ (Αμερικής 2)
ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ
«ΤΟ ΨΕΜΑ» του Florian Zeller, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη

Ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, η Μυρτώ Αλικάκη και ο Κωνσταντίνος Κάππας, ξανάρχονται στη σκηνή του Μικρού Παλλάς με την κωμωδία του πιο δημοφιλούς σύγχρονου Γάλλου συγγραφέα Florian Zeller «Το Ψέμα». 

Μια βραδιά για δύο φιλικά ζευγάρια που πορεύονται χρόνια μαζί. Το ένα ζευγάρι, η Άλις και ο Πωλ. Το άλλο ζευγάρι, ο Μισέλ και η Λωράνς. Η Άλις έχει δει στο δρόμο τον Μισέλ να φιλιέται με μια άγνωστη γυναίκα. Θα το πει στη Λωράνς; Πώς θα κυλήσει η βραδιά; Μια κωμωδία για όλους όσους ζητάνε να μάθουν την αλήθεια, ενώ θα προτιμούσαν ένα ψέμα. 
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης

ΘΕΑΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ (Σαρρή 11)
ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ
«ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ» του Άρθουρ Μίλλερ σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου

Ένα από τα αριστουργήματα της θεατρικής γραφής του 20ού αιώνα. Μεταπολεμική Αμερική: Μια οικογένεια που προάσπισε τον μικρόκοσμό της εις βάρος του κοινού καλού και ένας κοινωνικός περίγυρος που αποδέχεται πως αυτός είναι ο κανόνας της ζωής. Ένα παρελθόν που απειλεί το παρόν και όταν η αλήθεια ανασύρεται στο φως, είναι πλέον πολύ αργά για όλους. 

Παίζουν: Δημήτρης Καταλειφός, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Γιώργος Βουρδαμής, Δανάη Επιθυμιάδη, Κώστας Βασαρδάνης, Δημήτρης Καραμπέτσης, Ευγενία Αποστόλου, Γιώργος Τζαβάρας, Ιωάννα Πιατά 

Απαραίτητη προυπόθεση η  προσκόμιση του κουπονιού. 




4. και ……. δύο αγαπημένα περιοδικά που αξίζει να διαβάσετε :
Ένα περιοδικό γαστρονομίας-μαγειρικής και ένα για τους stars :
 
(μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)


Το ολοκαίνουργιο τεύχος του olive

Εκτάκτως το Σάββατο 
το Olive Νοεμβρίου
είναι στο Θέμα!

Το Οlive, είναι ένα από τα εγκυρότερα γαστρονομικά περιοδικά της Ευρώπης με συνταγές για όλα τα γούστα καθώς και εξαιρετικά άρθρα! Πέντε διάσημοι σεφ όπως η Ελένη Ψυχούλη, η Ντίνα Νικολάου, ο Ανδρέας Λαγός,  η Ιωάννα Σταμούλου, σας παρουσιάζουν βήμα-βήμα συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και σας εμπιστεύονται τα μικρά μυστικά που «κάνουν τη διαφορά». 

Το olive Noεμβρίου μοσχομυρίζει φθινόπωρο!

Ξέρει τα μυστικά για επιτυχημένα σπιτικά ζυμώματα και συνταγές για πεντανόστιμα ψωμιά.

Αγαπάει τα ζυμαρικά και τα μαγειρεύει νόστιμα κι απλά.

Μεταμορφώνει την κολοκύθα σε υπέροχα πιάτα .

Βάζει πιπέρι σε αλμυρά και γλυκά.

Κερνάει γλυκά σοκολατένια.

Κι ακόμη, ταξιδεύει σε Σέρρες κι Αμοργό, βγαίνει για φαγητό στα καλύτερα 
ψάχνει κι ανακαλύπτει τα πιο νόστιμα της αγοράς.

Πού αλλού; 

Μόνο στο Θέμα!!

Μην το χάσετε! 


Πού αλλού;

Μόνο στο Θέμα!!

Μην το χάσετε! 

Το People, το περιοδικό με τα μυστικά των stars στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Το People, το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα. 
Στο PEOPLE κάθε εβδομάδα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα των σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες και να απολαύσετε μεγάλες αποκλειστικότητες. 

Διαβάστε στο People που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο με το ΘΕΜΑ :
Γιώργος Καπουτζίδης 

«Επιλέγω να τα έχω καλά με αυτούς που θέλω». Ο αγαπημένος δημιουργός και ηθοποιός μιλάει για τους παρουσιαστές στους οποίους είναι έτοιμος να πει «Βούλωσ’ το», για τα εξαντλητικά ωράριά του, τη μοναχικότητά του ως παιδιού, την κοινωνικοποίησή του στην Αθήνα και μοιράζεται με τους αναγνώστες του People μια απώλεια που τον μελαγχόλησε .

Παναγιώτης Βασιλάκος

«Δεν ανέχομαι να με αποκαλούν ρατσιστή». Ο πρώην παίκτης του Nomads θυμάται το πέρασμά του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όσα συνέβησαν στο παιχνίδι, τον αγώνα με τους Φιλιππινέζους και την παρεξήγηση που έγινε. Εξηγεί γιατί η κοπέλα του έπαθε κατάθλιψη όταν της ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει στο ριάλιτι και ποιος είναι ο ρόλος του στο κόμμα του Γκλέτσου. 

#TeamΧριστόφορος 

Η μάχη του 5χρονου Χριστόφορου που διαγνώστηκε με σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο (προσβάλλει παιδιά ηλικίας 4-10 ετών) για να κρατηθεί στη ζωή. Πώς η οικογένειά του αποφάσισε να πάνε σε εξειδικευμένη κλινική του Μεξικού. Τι αποκαλύπτουν οι γονείς και ο θείος του μικρού, πώς αντιδρά στις θεραπείες που υποβάλλεται και τι μπορούμε να κάνουμε όλοι εμείς για να βοηθήσουμε.

People Run 3

Όλα όσα συνέβησαν στη δική μας γιορτή του αθλητισμού, του εθελοντισμού και της υγιεινής ζωής. Τα αγαπημένα πρόσωπα που έτρεξαν με την ομάδα του People στο Κτήμα Συγγρού, οι απολαυστικές στιγμές με τον Ambassador του τρίτου People Run, Κωνσταντίνο Βασσάλο, με την Άννα Βίσση, και όλη η κίνηση στα περίπτερα των εθελοντικών ομάδων και των χορηγών.

Ρένα Μόρφη


«Πάνω στη σκηνή γελάω, θυμώνω, λέω σαχλαμάρες, παθιάζομαι, ερωτεύομαι». Η φωνή των Imam Baildi ξεδιπλώνει πτυχές του εκρηκτικού της ταμπεραμέντου και συστήνει την περσόνα, Σούλη Ανατολή, που ήταν το ψευδώνυμο της γιαγιάς της όταν εκείνη τραγουδούσε.

Θανάσης Καλογιάννης

Χαρακτηριστικά «κλικ» της ζωής του αγαπημένου αθλητή και φωτογράφου που έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή στα 52 του. 


 (μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Μην τα χάσετε!





Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα. 

2.Το νέο περιοδικό ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ 52 σελίδων με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και 


Και αυτή την Κυριακή

Έχεις ΘΕΜΑ;

Έχεις και σταυρόλεξα!!

μόνο στην απλή έκδοση (2,00 €) 


Και αυτή την Κυριακή, όπως κάθε Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα νέο περιοδικό 52 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο. 

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα  ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.

μόνο στην απλή έκδοση (2,00 €) 

Μην τo χάσετε!




3. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για δύο μεγάλες παραστάσεις των Αθηναικών Θεάτρων!
και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

Εκτάκτως το Σάββατο
κάντε κράτηση και 
αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός

για δυο μεγάλες παραστάσεις 
των Αθηναϊκών θεάτρων!

Με το κουπόνι αυτού του Σαββάτου 28  Οκτωβρίου αγοράστε ένα εισιτήριο για δύο από τις  μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων και αποκτήστε άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.  

“ΤΟ ΨΕΜΑ” - θέατρο Μικρό Παλλάς 
“ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ” – θέατρο Εμπορικόν

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για μία από τις παραπάνω παραστάσεις, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Εσείς πολύ απλά : 

κόψτε το κουπόνι 

καλέστε στο 211 1000365 καθημερινά 9:00 -21:00, ώστε να κλείσετε τη θέση σας και να αγοράσετε τα εισιτήριά σας ή επισκεφτείτε τα ταμεία του θεάτρου Αλίκη καθημερινά 9:00-21:00, από Δευτέρα 30/10 μέχρι και την Πέμπτη 2/11, για όποια από τις παραπάνω παραστάσεις επιθυμείτε μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία των θεάτρων . Η προσφορά ισχύει για όλες τις παραστάσεις έως τις 10 Νοεμβρίου, εκτός των βραδινών Σαββάτου και θα εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας. 

Λίγα λόγια για τις παραστάσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε, προκειμένου να κάνετε τις επιλογές σας :

ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ (Αμερικής 2)
ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ
«ΤΟ ΨΕΜΑ» του Florian Zeller, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη

Ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, η Μυρτώ Αλικάκη και ο Κωνσταντίνος Κάππας, ξανάρχονται στη σκηνή του Μικρού Παλλάς με την κωμωδία του πιο δημοφιλούς σύγχρονου Γάλλου συγγραφέα Florian Zeller «Το Ψέμα». 

Μια βραδιά για δύο φιλικά ζευγάρια που πορεύονται χρόνια μαζί. Το ένα ζευγάρι, η Άλις και ο Πωλ. Το άλλο ζευγάρι, ο Μισέλ και η Λωράνς. Η Άλις έχει δει στο δρόμο τον Μισέλ να φιλιέται με μια άγνωστη γυναίκα. Θα το πει στη Λωράνς; Πώς θα κυλήσει η βραδιά; Μια κωμωδία για όλους όσους ζητάνε να μάθουν την αλήθεια, ενώ θα προτιμούσαν ένα ψέμα. 
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης

ΘΕΑΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ (Σαρρή 11)
ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ
«ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ» του Άρθουρ Μίλλερ σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου

Ένα από τα αριστουργήματα της θεατρικής γραφής του 20ού αιώνα. Μεταπολεμική Αμερική: Μια οικογένεια που προάσπισε τον μικρόκοσμό της εις βάρος του κοινού καλού και ένας κοινωνικός περίγυρος που αποδέχεται πως αυτός είναι ο κανόνας της ζωής. Ένα παρελθόν που απειλεί το παρόν και όταν η αλήθεια ανασύρεται στο φως, είναι πλέον πολύ αργά για όλους. 

Παίζουν: Δημήτρης Καταλειφός, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Γιώργος Βουρδαμής, Δανάη Επιθυμιάδη, Κώστας Βασαρδάνης, Δημήτρης Καραμπέτσης, Ευγενία Αποστόλου, Γιώργος Τζαβάρας, Ιωάννα Πιατά 

Απαραίτητη προυπόθεση η  προσκόμιση του κουπονιού. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης