Διέρρηξαν το σπίτι του Χρήστου Νικολόπουλου - Του πήραν και το αγαπημένο του μπουζούκι

Διέρρηξαν το σπίτι του Χρήστου Νικολόπουλου - Του πήραν και το αγαπημένο του μπουζούκι

Οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν ότι ο γνωστός μουσικοσυνθέτης απουσίαζε το συγκεκριμένο διάστημα, καθώς έψαξαν όλο το σπίτι και δεν θορυβήθηκαν ούτε από τον συναγερμό

Διέρρηξαν το σπίτι του Χρήστου Νικολόπουλου - Του πήραν και το αγαπημένο του μπουζούκι
Ούτε το σύστημα συναγερμού που ενεργοποιήθηκε άμεσα, στάθηκε ικανό να σταματήσει τους άγνωστους «ποντικούς» που διέρρηξαν την πολυτελή βίλα του γνωστού μουσικοσυνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου στην περιοχή Κάλαμος, στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας!

Η διάρρηξη έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο σπίτι όπου περνάει μεγάλα χρονικά διαστήματα εδώ και πολλά χρόνια ο Χρήστος Νικολόπουλος, όμως εκείνος απουσίαζε κι αυτό φαίνεται ότι το γνώριζαν οι δράστες. Με γρήγορες κινήσεις άρχισαν να αναστατώνουν όλους τους χώρους ψάχνοντας για χρήματα ή τιμαλφή, προκαλώντας έτσι εκτεταμένες φθορές.

Όμως, δεν βρήκαν αυτά που αναζητούσαν κι έτσι αρκέστηκαν σε μερικά προσωπικά αντικείμενα. Μεταξύ αυτών, ήταν και ένα μπουζούκι που είχε συναισθηματική αξία για τον συνθέτη καθώς του το είχε δωρίσει ένα αγαπημένο του πρόσωπο. Η Ασφάλεια Λαμίας διενεργεί προανάκριση για να εντοπίσει τους δράστες, ενώ η Σήμανση πήρε αποτυπώματα από τους χώρους της βίλας όπου κινήθηκαν οι εισβολείς.

Κλείσιμο
Δείτε βίντεο: Διέρρηξαν το σπίτι του Χρήστου Νικολόπουλου - Του πήραν και το αγαπημένο του μπουζούκι


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης