Μυτιλήνη: 34χρονη πήγε σε μουσείο για να... κλέψει

Μυτιλήνη: 34χρονη πήγε σε μουσείο για να... κλέψει

Άρπαξε τσάντα, ωστόσο το θύμα το αντιλήφθηκε αμέσως και ειδοποίησε την αστυνομία

Μυτιλήνη: 34χρονη πήγε σε μουσείο για να... κλέψει
Μόνο τα... εκθέματα δεν παρατηρούσε μια 34χρονη επισκέπτρια σε ένα μουσείο στη Μυτιλήνη! Μόλις είδε ότι μια 22χρονη είχε αφήσει παράμερα την τσάντα της που είχε μέσα ένα κινητό αξίας 300 ευρώ, μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά της έγγραφα, την άρπαξε και προσπάθησε να εξαφανιστεί. 

Ωστόσο, το θύμα την αντιλήφθηκε και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Χάρη στην άμεση κινητοποίησή τους, η νεαρή Ελληνίδα συνελήφθη και η κλεμμένη τσάντα αποδόθηκε με ακέραιο το περιεχόμενό της στην 22χρονη. Η 34χρονη ανακρίνεται στην Ασφάλεια για άλλες κλοπές στο πλαίσιο της προανάκρισης, ενώ η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης της άσκησε δίωξη για κλοπή.

Κλείσιμο
*** Σαν κύριοι μπήκαν πριν από δέκα ημέρες στο σπίτι μιας 35χρονης σε περιοχή της Καστοριάς δυο Αλβανοί ηλικίας 28 και 46 χρόνων και, αφού «σήκωσαν» μια ηλεκτρογεννήτρια, έφυγαν χωρίς να τους αντιληφθεί! Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Άργους Ορεστικού Καστοριάς και η γεννήτρια βρέθηκε στην κατοχή τους. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης