«Εγώ είμαι ο Αυτιάς Γεώργιος του Ιωάννη και όχι του Δημητρίου», ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά μέσα από την πρωινή εκπομπή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς.
Αφορμή η νέα λίστα με 6.225 οφειλέτες «με ονοματεπώνυμο» που χρωστούν 19,7 δισ. στην εφορία και στα τελωνεία. Στην ουσία πρόκειται για την επικαιροποιημένη λίστα του Ιουλίου 2016, στην οποία όπως θύμισε στους τηλεθεατές ο Γιώργος Αυτίας υπήρχε το όνομά του, αλλά με διαφορετικό πατρώνυμο και ΑΦΜ.
«Σε αυτή τη λίστα που είχε δοθεί και το 2016, υπήρχε και ένας μακαρίτης που τον έλεγαν Αυτιά Γεώργιο του Δημητρίου. Εγώ είμαι του Ιωάννου.. . για να δείτε τις συμπτώσεις τι μπορούν να κάνουν. Εκείνος είναι πεθαμένος, εγώ ζωντανός», ανέφερε.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.