Κοζάνη: Στο πορτ μπαγκάζ έκρυβαν πάνω από ένα κιλό χασίς

Κοζάνη: Στο πορτ μπαγκάζ έκρυβαν πάνω από ένα κιλό χασίς

Υπήρχαν υποψίες ότι μετέφεραν σημαντική ποσότητα χασίς και η έρευνα στο εσωτερικό του οχήματος τις επιβεβαίωσε

Κοζάνη: Στο πορτ μπαγκάζ έκρυβαν πάνω από ένα κιλό χασίς
Μπλόκο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο νεαροί Έλληνες έστησαν σε περιοχή της Κοζάνης οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε., καθώς υπήρχαν υποψίες ότι μετέφεραν σημαντική ποσότητα χασίς και η έρευνα στο εσωτερικό του οχήματος τις επιβεβαίωσε.

Μέσα στο πορτ μπαγκάζ, σε μια ειδική θήκη, βρέθηκε κρυμμένη μια νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 100 γραμμαρίων κι έτσι οι επιβάτες του αυτοκινήτου ηλικίας 26 και 27 χρόνων συνελήφθησαν και κατασχέθηκαν τα κινητά τους. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Κλείσιμο
*** Με εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή ερευνήθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών η κατοικία ενός 46χρονου Έλληνα στην Κέρκυρα κι από την αλάνθαστη όσφρησή του δεν ξέφυγε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 280 γραμμαρίων, που ο δράστης είχε τρυγήσει από τα δυο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,50 εκατοστών που καλλιεργούσε. Όλα κατασχέθηκαν, ενώ ο 46χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης