«Χτενίζουν» τον Όλυμπο για διαρρήκτες με κλεμμένο Ι.Χ.

«Χτενίζουν» τον Όλυμπο για διαρρήκτες με κλεμμένο Ι.Χ.

Οι τρεις κουκουλοφόροι διέρρηξαν δυο καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή του Αμπελώνα Λάρισας, τα ξημερώματα της Παρασκευής

«Χτενίζουν» τον Όλυμπο για διαρρήκτες με κλεμμένο Ι.Χ.
«Φύλλο και φτερό» κάνουν οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας το μαύρο αυτοκίνητο μάρκας AUDI Α3 που εγκατέλειψαν στην Καρυά Ολύμπου οι τρεις κουκουλοφόροι οι οποίοι διέρρηξαν δυο καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή του Αμπελώνα Λάρισας, τα ξημερώματα της Παρασκευής.
 
Το αυτοκίνητο, που είχε κλαπεί από την Θεσσαλονίκη και οι επίσης κλεμμένες πινακίδες του ανήκουν σε άλλο όχημα, καταδιώχθηκε από αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν από κατοίκους της περιοχής και οι δράστες, αφού το εγκατέλειψαν πίσω από μία εκκλησία, διέφυγαν πεζή στην κοντινή δασική περιοχή. Για τον εντοπισμό τους, ξεκίνησε ευρεία επιχείρηση από άνδρες της Ασφάλειας, των τμημάτων Τυρνάβου και Ελασσόνας και της Ο.Π.Κ.Ε. οι οποίοι «χτενίζουν» το δάσος στην πλαγιά του Ολύμπου.
 
Οι τρεις κακοποιοί «χτύπησαν» πρώτα ένα κατάστημα χρωμάτων σπάζοντας το τζάμι της εισόδου και άρπαξαν από την ταμειακή μηχανή 8.000 ευρώ που προορίζονταν για την μισθοδοσία των υπαλλήλων. Παρ' όλο που ο κρότος των τζαμιών έκανε τους γείτονες να βγουν στα μπαλκόνια τους, οι δράστες διέρρηξαν με τον ίδιο τρόπο και ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, από το οποίο άρπαξαν 800 ευρώ που βρήκαν στην ταμειακή μηχανή, ενώ «σήκωσαν» ακόμη κινητά και tablet άγνωστης αξίας.
 
Πριν μπουν στο κλεμμένο αυτοκίνητο, μάλιστα, «ξήλωσαν» και το καταγραφικό μηχάνημα στο οποίο αποθηκεύονταν τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος! Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πίσω από τις διαρρήξεις κρύβεται σπείρα τσιγγάνων, που έχουν χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν την ίδια μεθοδολογία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης