Την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο άφησαν σήμερα δύο γυναίκες 43 και 76 χρονών στη Χαλκιδική.
Ειδικότερα το αγροτικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο γυναίκες (νύφη και πεθερά) συγκρούστηκε, περίπου στις 14.00, με έτερο όχημα στον περιφερειακό της Αρναίας στον κόμβο του Παλαιοχωρίου.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα και οι δύο γυναίκες.
Στο άλλο όχημα επέβαινε ένα ζευγάρι 51 και 43 χρονών το οποίο μεταφέρθηκε εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του δεύτερου οχήματος παραβίασε STOP και έπεσε πάνω στο αγροτικό που οδηγούσε η άτυχη 43χρονη με συνεπιβάτη την πεθερά της.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».