Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της κλοπής χιλιάδων πακέτων τσιγάρων

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της κλοπής χιλιάδων πακέτων τσιγάρων

Πρόκειται για έναν 22χρονο Έλληνα, ο οποίος είχε αφαιρέσει από περίπτερο 150 ευρώ, 6.000 πακέτα τσιγάρων και 330 συσκευασίες καπνού

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της κλοπής χιλιάδων πακέτων τσιγάρων
Μετά από δύο μήνες εξιχνιάστηκε η κλοπή που είχε γίνει την 1η Απριλίου στην περιοχή Κράθιο της Αιγιαλείας και προκάλεσε τεράστια οικονομική ζημιά στον ιδιοκτήτη ενός περιπτέρου, καθώς οι δράστες είχαν αρπάξει χρήματα και όλες τις προμήθειές του σε καπνικά είδη.

Από τους αστυνομικούς του τμήματος Ακράτας ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 22χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε κλέψει από το περίπτερο 150 ευρώ, 6.000 πακέτα τσιγάρων και 330 συσκευασίες καπνού! Ο... «θεριακλής» δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.

Κλείσιμο
*** Πλούσια λεία αποκόμισε ο άγνωστος διαρρήκτης που τρύπωσε στο σπίτι ενός 44χρονου στο Μεσολόγγι αργά το βράδυ της Κυριακής, καθώς άρπαξε κοσμήματα αξίας 15.000 ευρώ. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που ερευνούν την υπόθεση, σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστου. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης