Κρύπτη με ηρωίνη σε φορτηγό στην Κοζάνη

Κρύπτη με ηρωίνη σε φορτηγό στην Κοζάνη

Ο 42χρονος ιδιοκτήτης έκρυβε ναρκωτικά βάρους 54,5 γραμμαρίων

Κρύπτη με ηρωίνη σε φορτηγό στην Κοζάνη
Ύποπτο για διακίνηση «σκληρών» ναρκωτικών θεωρούσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έναν 42χρονο Έλληνα κάτοικο Κοζάνης και, όταν τον είδαν να φεύγει με το Δ.Χ. φορτηγό του, του έστησαν μπλόκο σε μια περιοχή έξω από την πόλη όπου τον σταμάτησαν για να τον ελέγξουν.

Η έρευνα δεν άργησε να αποκαλύψει μια ειδικά κατασκευασμένη κρύπτη μέσα στο όχημά του, όπου βρέθηκε μια συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 54,5 γραμμαρίων. Ο οδηγός συνελήφθη και πάνω του βρέθηκαν 230 ευρώ και ένα κινητό τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και η ηρωίνη και το αυτοκίνητό του, ενώ ο ίδιος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών. 

Κλείσιμο
*** Στην περιοχή Κερασιά της Εύβοιας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 41χρονος Έλληνας, στη κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν μία συσκευασία η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης σε μορφή “βράχου” βάρους 23 γραμμαρίων και ένδεκα ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε συνταγή γιατρού. Ο δράστης οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Λίμνης για προανάκριση και από εκεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών. 

*** Ναρκωτικά για όλα τα... γούστα είχε πάνω του ένας 39χρονος Έλληνας που υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στην Πάτρα, αργά το βράδυ του Σαββάτου. Στις τσέπες του βρέθηκαν δύο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 8,3 γραμμαρίων, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και οκτώ ναρκωτικά χάπια τα οποία κατασχέθηκαν. Ο 39χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης