Πήγε να αρπάξει το πορτοφόλι αλλά δεν πρόλαβε

Πήγε να αρπάξει το πορτοφόλι αλλά δεν πρόλαβε

Η γυναίκα τον έπιασε στα πράσα και ενημέρωσε αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι τον εντόπισαν την ώρα που προσπαθούσε να το σκάσει

Πήγε να αρπάξει το πορτοφόλι αλλά δεν πρόλαβε
Μπήκε σε μια καφετέρια στην Πάτρα για να πιεί καφέ ένας 44χρονος Έλληνας, αλλά είδε πως η ιδιοκτήτρια έλειπε από τον πάγκο πάνω στον οποίο ήταν έκθετο το πορτοφόλι της που είχε μέσα 370 ευρώ και σκέφτηκε να το αρπάξει. 

Δεν πρόλαβε, όμως, γιατί η γυναίκα τον έπιασε στα πράσα και ενημέρωσε αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι τον εντόπισαν την ώρα που προσπαθούσε να το σκάσει, τον συνέλαβαν και τον προσήγαν στην Ασφάλεια. Εκεί σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής σε βάρος του και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Κλείσιμο
*** Ανάλογη τύχη είχε και ένας 37χρονος Έλληνας που συνελήφθη στη Βέροια, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., λίγη ώρα μετά τη στιγμή που έκλεψε το κινητό μιας 50χρονης γυναίκας. Το κινητό αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του και ο δράστης οδηγήθηκε για προανάκριση στην Ασφάλεια.

*** Την απουσία του ιδιοκτήτη ενός σπιτιού στην Κω εκμεταλλεύτηκε άγνωστος διαρρήκτης, ο οποίος παραβίασε την πόρτα και άρπαξε χρήματα, τιμαλφή και προσωπικά αντικείμενα. Οι άνδρες της Ασφάλειας που διενεργούν έρευνα, σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης