Λάρισα: Γυναίκα αρχηγός σπείρας ναρκωτικών στα χέρια της Αστυνομίας

Λάρισα: Γυναίκα αρχηγός σπείρας ναρκωτικών στα χέρια της Αστυνομίας

Είχε καταδικαστεί με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας σε ποινή φυλάκισης έξι ετών, την οποία όμως δεν εξέτισε ποτέ

Λάρισα:  Γυναίκα αρχηγός σπείρας ναρκωτικών στα χέρια της Αστυνομίας
Ως ηγετικό στέλεχος σπείρας που διακινούσε σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών έχει κατηγορηθεί μια 56χρονη Ελληνίδα, που είχε καταδικαστεί με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας σε ποινή φυλάκισης έξι ετών, την οποία όμως δεν εξέτισε ποτέ.

Η φυγόποινη υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφάλειας στη Λάρισα και, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε η καταδικαστική απόφαση για τα αδικήματα της σύστασης και συμμορίας και της παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ο οποίος διέταξε τον εγκλεισμό της στις φυλακές.

Κλείσιμο
Στην Κάτω Αχαΐα
, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος μια 43χρονη Ελληνίδα, όταν ο έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε έδειξε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου για ηθική αυτουργία σε κλοπή, με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 18 μηνών.

Στην Καλαμπάκα
, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 47χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμπάκας για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με ποινή φυλάκισης 11 μηνών και χρηματική ποινή 700 ευρώ. 

Στη Λάρισα
, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Περιφέρειας ένας 51χρονος Έλληνας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για κλοπή, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών.


Στα Ιωάννινα
, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ιωαννίνων, ένας 47χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. με ποινή φυλάκισης έξι μηνών. 

Στη Λάρισα, άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 53χρονο Έλληνας καθώς σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Moνoμελούς Πλημμελειοδικείου Αμύνταιου Φλώρινας για παράβαση του κανονισμού των ωρών εργασίας του προσωπικού φορτηγών, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών. 

Στα Τρίκαλα,
συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 30χρονος Αλβανός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Moνoμελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ. 

Στη Λέρο,
συνελήφθησαν δυο Έλληνες ηλικίας 29 και 30 χρόνων, καθώς σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης της ανακρίτριας Κω για διακεκριμένες κλοπές από κοινού που είχαν διαπράξει στη Λέρο. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης