Ο λαθραίος καπνός αποκάλυψε τον φυγόποινο

Ο λαθραίος καπνός αποκάλυψε τον φυγόποινο

Δυο Αλβανοί ηλικίας 40 και 28 χρόνων συνελήφθησαν γιατί στο όχημα στο οποίο επέβαιναν είχαν κρυμμένες τέσσερις συσκευασίες με αδασμολόγητο καπνό - Σε βάρος του 40χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση 

Ο λαθραίος καπνός αποκάλυψε τον φυγόποινο
Οι ύποπτες κινήσεις των δυο επιβατών ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου σε περιοχή της Θήβας έκαναν τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που περιπολούσαν να τους σταματήσουν για έλεγχο. Πάνω τους βρέθηκε λαθραίος καπνός, αλλά ο έλεγχος των στοιχείων αποκάλυψε ότι ο ένας ήταν φυγόποινος και μάλιστα με βαριά ποινή! 

Οι δυο Αλβανοί ηλικίας 40 και 28 χρόνων συνελήφθησαν γιατί στο όχημα στο οποίο επέβαιναν είχαν κρυμμένες τέσσερις συσκευασίες με αδασμολόγητο καπνό βάρους 200 γραμμαρίων, που κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο αρμόδιο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι. Όμως, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 40χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, με ποινή κάθειρξης επτά ετών!

Κλείσιμο
Οι δυο αλλοδαποί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών ο οποίος τους άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και έδωσε εντολή να οδηγηθεί ο 40χρονος σε κατάστημα κράτησης, όπου θα εκτίσει την ποινή η οποία του είχε επιβληθεί.  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης