Αιτωλοακαρνανία: Ξυλοκόπησε επιχειρηματία μπροστά στην οικογένειά του
Ως δράστης του περιστατικού αναζητείται ένας πωλητής εταιρείας μπαχαρικών με έδρα την Πάτρα, ο οποίος επισκέφθηκε το θύμα στην επιχείρηση κουλουροποιίας που διατηρεί
Οι οικονομικές διαφορές ήταν η αιτία για ένα αιματηρό επεισόδιο που έγινε στο Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας, με θύμα έναν επιχειρηματία της περιοχής που ξυλοκοπήθηκε αλύπητα από έναν συνεργάτη του από την Πάτρα, μπροστά στα μάτια της συζύγου και των ανήλικων παιδιών του.
Ως δράστης του περιστατικού αναζητείται ένας πωλητής εταιρείας μπαχαρικών με έδρα την Πάτρα, ο οποίος επισκέφθηκε το θύμα στην επιχείρηση κουλουροποιίας που διατηρεί στο Καινούργιο. Οι δυο τους καβγάδισαν έντονα και δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια, ενώ μάταια η οικογένεια του επιχειρηματία προσπαθούσε να τους χωρίσει.
Ο πωλητής φέρεται να χτύπησε ιδιαίτερα άγρια τον άτυχο άνδρα και να τον τραυμάτισε ελαφρά στο πρόσωπο. Όμως, πρόλαβε να διαφύγει πριν φτάσουν οι αστυνομικοί που ειδοποίησε η σύζυγός του. Ο επιχειρηματίας υπέβαλε μήνυση εναντίον του δράστη στο αστυνομικό τμήμα Αγρινίου, το οποίο διενεργεί αναζητήσεις για να τον εντοπίσει καθώς τα στοιχεία του είναι γνωστά.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.