Λάρισα: Έπιασαν 30χρονο με κλεμμένα κοσμήματα

Λάρισα: Έπιασαν 30χρονο με κλεμμένα κοσμήματα

Ο νεαρός άνδρας τήρησε σιγή ιχθύος αναφορικά με την προέλευση των πολύτιμων αντικειμένων

Λάρισα: Έπιασαν 30χρονο με κλεμμένα κοσμήματα
Με κλειστό το στόμα έμεινε ένας 30χρονος Έλληνας όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που του έκαναν έλεγχο στη Λάρισα, πώς βρέθηκε στην κατοχή του ένας σημαντικός αριθμός από χρυσαφικά και κοσμήματα!

Ο νεαρός συνελήφθη, καθώς δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την κατοχή των πολύτιμων αντικειμένων τα οποία κατασχέθηκαν και φυλάσσονται στην Ασφάλεια. Οι αστυνομικοί ερευνούν από πού έχουν κλαπεί και περιμένουν τα θύματα διαρρήξεων από την ευρύτερη περιοχή να πάνε για να αναγνωρίσουν αν πρόκειται για δικά τους.

Κλείσιμο
*** Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έναν 39χρονο Έλληνα, μέσα σε ένα σπίτι το οποίο είχε διαρρήξει στην Κόνιτσα Ιωαννίνων και είχε ήδη αρπάξει κοσμήματα. Τα τιμαλφή βρέθηκαν πάνω του και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ ο 39χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για κλοπή.

*** Ένας 20χρονος Έλληνας ταυτοποιήθηκε ως δράστης της διάρρηξης στ σπίτι ενός 83χρονου στα Νέα Υδραγωγεία Μεσολογγίου, από το οποίο είχαν κάνει φτερά κοσμήματα και άλλα τιμαλφή, την 1η Ιουνίου του 2015! Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης