Γράμμα στον Πολάκη από παιδί ΑΜΕΑ: «Κύριε υπουργέ είστε κακός... δεν σας αγαπώ»
Μία μικρή μαθήτρια απευθύνεται στον αναπληρωτή υπουργό υγείας θέλοντας να του εξηγήσει τι νιώθει και τι συνέπειες θα έχουν οι αποφάσεις του υπουργείου στα παιδιά ΑΜΕΑ
«Τα παιδάκια έχουν ανάγκη. Αν δεν κάνουν λογοθεραπεία δεν θα μπορούν να μιλούν. Αν δεν κάνουν εργοθεραπεία, δεν θα μπορούν να πιάσουν το κουτάλι ούτε το μολύβι να συγκεντρωθούν να μάθουν γράμματα και αριθμούς». Με αυτά τα λόγια μία μικρή μαθήτρια απευθύνεται στον αναπληρωτή υπουργό υγείας,
Παύλο Πολάκη, στέλνοντας του γράμμα και θέλοντας να του εξηγήσει τι νιώθει και τι συνέπειες θα έχουν οι αποφάσεις του υπουργείου στα παιδιά ΑΜΕΑ.
Η Νένα Χρονοπούλου, δημοσίευσε στο nena.gr το παρακάτω γράμμα, το οποίο στάλθηκε από τη μικρή στον κ. Πολάκη. Όπως λέει η γνωστή ηθοποιός δεν είναι το μοναδικό, καθώς τα παιδιά με την αθωότητα που τα διακρίνει, στις τρυφερές αυτές ηλικίες, δεν μπορούν να αντιληφθούν για πιο λόγο το κράτος δεν στέκεται αρωγός στις ανάγκες τους.
Κλείσιμο
Παρακάτω διαβάστε ολόκληρο το γράμμα που έστειλε η μικρή στον αναπληρωτή υπουργό υγείας, σύμφωνα με την ηθοποιό Νένα Χρονοπούλου:
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.