Προσπάθησε να κλέψει επτά μοτοσικλέτες σε λίγα λεπτά

Προσπάθησε να κλέψει επτά μοτοσικλέτες σε λίγα λεπτά

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης ειδοποιήθηκαν από περαστικούς ότι κάποιος προσπαθούσε μέρα- μεσημέρι να κλέψει τις μηχανές

Προσπάθησε να κλέψει επτά μοτοσικλέτες σε λίγα λεπτά
Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά επτά (!) σταθμευμένες μοτοσικλέτες προσπάθησε να βάλει μπροστά με ένα κατσαβίδι μέσα σε λίγα λεπτά ένας 48χρονος χρήστης ναρκωτικών στην Πάτρα! Όλες οι προσπάθειές του, όμως, απέτυχαν και, σαν να μην έφτανε αυτό, συνελήφθη κιόλας.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης ειδοποιήθηκαν από περαστικούς ότι κάποιος προσπαθούσε μέρα- μεσημέρι να κλέψει τις μηχανές διαδοχικά τη μια μετά την άλλη και έφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο όπου δρούσε ο 48χρονος. Του έβαλαν χειροπέδες και βρήκαν στην  κατοχή του το κατσαβίδι μαζί με 85 ναρκωτικά για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή. Ο δράστης παρελήφθη από την Ασφάλεια που σχηματίζει σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα κλοπών και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Κλείσιμο
*** Δεν πρόλαβε να χαρεί το αγροτικό φορτηγάκι ενός 35χρονου που έκλεψε από περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, ο 38χρονος Έλληνας δράστης. Οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. τον εντόπισαν λίγες ώρες αργότερα, τον συνέλαβαν και το επέστρεψαν στο νόμιμο ιδιοκτήτη του. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ το αστυνομικό τμήμα Καστελίου συνεχίζει την προανάκριση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης