Αίτημα για να ανατεθεί η επιμέλεια του 6χρονου γιου της Ρούπα στην γιαγιά του και τη θεία του

Αίτημα για να ανατεθεί η επιμέλεια του 6χρονου γιου της Ρούπα στην γιαγιά του και τη θεία του

Με αίτημα στην εισαγγελία Ανηλίκων ζητείται να αναγνωριστούν η μητέρα και η αδελφή της Ρούπα ως προσωρινοί επίτροποι του εξάχρονου αγοριού

Αίτημα για να ανατεθεί η επιμέλεια του 6χρονου γιου της Ρούπα στην γιαγιά του και τη θεία του
Αίτημα προκειμένου ο 6χρονος γιος της Πόλα Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη να ζήσει στο εξής με τη γιαγιά του και τη θεία του (τη μητέρα και την αδελφή της μητέρας του), υπεβλήθη σύμφωνα με πληροφορίες στην εισαγγελία Ανηλίκων. Ειδικότερα, με το αίτημα ζητείται να αναγνωριστούν ως προσωρινοί επίτροποι του παιδιού η μητέρα και η αδελφή της Πόλας Ρούπα. Η τελευταία, σύντροφος του κρατούμενου
Νίκου Μαζιώτη, συνελήφθη σήμερα το πρωί και αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Μετά τη σύλληψη της μητέρας του, το μικρό αγόρι βρίσκεται σύμφωνα με πληρηφορίες υπό προστασία και κάτω από τη στενή παρακολούθηση ειδικών ψυχολόγων. Συγκεκριμένα, το παιδί φιλοξενήθηκε σε ειδικό χώρο όπου του προσφέρθηκε φαγητό αλλά και παιχνίδια. Δίπλα του μάλιστα βρέθηκε και εισαγγελέας Ανηλίκων .

Τώρα, στο αίτημα που υποβλήθηκε στην εισαγγελία Ανηλίκων, κατά πληροφορίες, αναφέρεται ότι εάν το παιδί παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα σε Ίδρυμα ή νοσοκομείο, ελοχεύει σοβαρός κίνδυνος για την ψυχική του υγεία.
Κλείσιμο

Πάντως, εισαγγελικές πηγές ανέφεραν πως η εξέταση του αιτήματος αναμένεται να είναι μια μακρά διαδικασία, καθώς θα πρέπει να διενεργηθεί έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις ώστε η αδελφή και η μητέρα της Πόλας Ρούπα, να αναλάβουν την επιμέλεια του ανήλικου αγοριού.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης