Βόλος: Εμπρησμός σε οχήματα μεταφορικής εταιρείας

Βόλος: Εμπρησμός σε οχήματα μεταφορικής εταιρείας

Λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου, άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια σε διάφορα σημεία του κτιρίου

Βόλος: Εμπρησμός σε οχήματα μεταφορικής εταιρείας
Άλλοι έκαναν ρεβεγιόν και άλλοι... άναβαν φωτιές στο Βόλο! Μόλις λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του έτους, εμπρηστές χτύπησαν τις εγκαταστάσεις μιας μεταφορικής εταιρείας και προκάλεσαν εκρήξεις σε γκαζάκια που είχαν τοποθετήσει σε δύο διαφορετικά σημεία στάθμευσης των φορτηγών.

Την πρώτη έκρηξη ανάμεσα σε δύο σταθμευμένους τράκτορες ακολούθησε και δεύτερη σε άλλον τράκτορα, που βρισκόταν σε απόσταση περίπου 20 μέτρων μέσα στον φυλασσόμενο χώρο της επιχείρησης στην παλιά εθνική οδό Βόλου– Λάρισας. Τα τρία οχήματα τυλίχθηκαν στις φλόγες και καταστράφηκαν μαζί με διάφορα ανταλλακτικά και εξαρτήματα, παρά την επέμβαση της Πυροσβεστικής με τέσσερα οχήματα και δέκα άνδρες. 

Κλείσιμο
Στον τόπο της πυρκαγιάς έφτασαν και άνδρες της Ασφάλειας που συνέλεξαν τα υπολείμματα από τα γκαζάκια και τα έστειλαν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να ανιχνευθούν τυχόν ίχνη των εμπρηστών. Οι υπεύθυνοι της μεταφορικής εταιρείας έδωσαν κατάθεση στην οποία ανέφεραν με ποιους είχαν διαφορές και υπολογίζουν το ύψος της ζημιάς σε 200.000 ευρώ. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης