Ηλεία: Τσιγγάνα ξάφρισε ηλικιωμένο που ζητούσε σεξ

Ηλεία: Τσιγγάνα ξάφρισε ηλικιωμένο που ζητούσε σεξ

. Η κοπέλα ζήτησε προκαταβολικά χρήματα και, όταν ο... επίδοξος εραστής έβγαλε να την πληρώσει, του άρπαξε όσα χρήματα είχε και το έβαλε στα πόδια!

Ηλεία: Τσιγγάνα ξάφρισε ηλικιωμένο που ζητούσε σεξ
Αξέχαστη θα μείνει σε έναν ηλικιωμένο η προσπάθειά του να έχει σεξουαλική επαφή έναντι αμοιβής με μια νεαρή τσιγγάνα στον Πύργο. Η κοπέλα ζήτησε προκαταβολικά χρήματα και, όταν ο... επίδοξος εραστής έβγαλε να την πληρώσει, του άρπαξε όσα χρήματα είχε και το έβαλε στα πόδια!

Ο ηλικιωμένος έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια και οι περαστικοί καταδίωξαν την δράστιδα, την οποία ακινητοποίησαν σε μικρή απόσταση και την παρέδωσαν στην Αστυνομία. Η νεαρή επέστρεψε στον ηλικιωμένο τα 200 ευρώ που του είχε αρπάξει και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου εξετάζεται για να διαπιστωθεί αν εκδιδόταν ή ήταν απλώς... κλέφτρα, ενώ το παρ' ολίγο θύμα της έσπευσε να εξαφανιστεί υπό τα χαμογελαστά βλέμματα των μαρτύρων.

Κλείσιμο
*** Να τα πιεί δωρεάν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς φιλοδοξούσε ένας 35χρονος, ο οποίος μπήκε σε ένα σούπερ μάρκετ σε περιοχή της Πιερίας παριστάνοντας τον πελάτη, αλλά ο υπεύθυνος του καταστήματος τον τσάκωσε να κρύβει κάτω από τα ρούχα του φιάλες αλκοολούχων ποτών! Αμέσως κάλεσε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι συνέλαβαν τον δράστη που οδηγήθηκε στην Ασφάλεια για ανάκριση και επέστρεψαν στο κατάστημα τα κλεμμένα μπουκάλια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης