Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με μοναδικές προσφορές

Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με μοναδικές προσφορές

Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με μοναδικές προσφορές

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

Κλείσιμο
1. Την εφημερίδα



2.  Μία δωροεπιταγή 5 ευρώ για όλες τις αγορές σας στα καταστήματα My market                  

KAI ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Μη χάσετε με το ΘΕΜΑ

τη Δωροεπιταγή 5 €

για τις αγορές σας

στα καταστήματα My market

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

Και αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ στηρίζει με πράξεις τα ελληνικά νοικοκυριά!

Το Πρώτο ΘΕΜΑ συνεχίζει τη στρατηγική συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ-μάρκετ My market.  Έτσι, και αυτή την Κυριακή στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  μία δωροεπιταγή αξίας 5 ευρώ για αγορές από τα συγκεκριμένα σούπερ μάρκετ.
Εσείς πρέπει απλά να κόψετε τη δωροεπιταγή, να επισκεφτείτε ένα από τα 221 καταστήματα
My market, για να απολαύσετε τη φανταστική εμπειρία των αγορών σας σε έναν κόσμο φρεσκάδας, μοναδικής ποικιλίας και ασυναγώνιστων τιμών.

ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΤΕ ΕΩΣ ΤΡΕΙΣ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Σημαντική καινοτομία της νέας, αποκλειστικής προσφοράς του Πρώτου ΘΕΜΑτος σε συνεργασία με τα My market  είναι ότι δεν περιορίζεται η εξαργύρωση της έκπτωσης σε μία δωροεπιταγή ανά αναγνώστη με κάρτα μέλους του σούπερ μάρκετ, όπως στο παρελθόν. Αντιθέτως, τα ταμεία των My market δέχονται έως και τρία κουπόνια ανά καταναλωτή.

Για παράδειγμα, κάνοντας ψώνια αξίας 25 ευρώ κερδίζετε 5€, με ψώνια αξίας 50 ευρώ κερδίζετε 10€ και με ψώνια αξίας 75€ ευρώ μπορείτε να κερδίσετε 15€. Δηλαδή, κάθε αναγνώστης του Πρώτου ΘΕΜΑτος δικαιούται να εξαργυρώσει έως τρεις (3) δωροεπιταγές, χωρίς φυσικά αυτό να είναι υποχρεωτικό. Μπορείτε λοιπόν να πάρετε μόνο μία εφημερίδα των 2€ ή 4,25€ και να εξαργυρώσετε τη δωροεπιταγή των 5 ευρώ στα καταστήματα My market.

My market, μία 100% ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ!
Η καινούργια μεγάλη και αποκλειστική προσφορά του Πρώτου ΘΕΜΑτος σχεδιάστηκε, όχι μόνο με γνώμονα τα οικονομικά στοιχεία, αλλά και με βάση το προφίλ της συγκεκριμένης αλυσίσας σούπερ μάρκετ. Με ένα δίκτυο 221 καταστημάτων σε ολόκληρη τη χώρα (το οποίο, μάλιστα, συνεχώς διευρύνεται), με συνεχείς ανεφοδιασμούς, ώστε να διασφαλίζεται η επάρκεια προϊόντων, με ποικιλία ειδών και αφθονία στα μονίμως γεμάτα ράφια τους, τα My market καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές που θέτει το Πρώτο ΘΕΜΑ, προκειμένου η προσφορά μέσω των κουπονιών να λειτουργήσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επιπλέον, τα My market είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία απασχολεί περίπου 9.000 υπαλλήλους, ενώ επιλέγει τους προμηθευτές της δίνοντας μεγάλη προσοχή στη στήριξη της εγχώριας παραγωγής. Με πολύ αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, τα προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών από όλη τη χώρα, καταλήγουν στα ράφια των My market, της εταιρείας που διαγράφει εντυπωσιακή πορεία στον τομέα των ελληνικών σούπερ-μάρκετ, καθώς μετρά ήδη 40 χρόνια λειτουργίας. Να σημειώσουμε ότι αυτή την εποχή θα βρείτε καταπληκτικές προσφορές και εξαιρετικές τιμές σε χιλιάδες προϊόντα στην ανανεωμένη ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Το ότι το κουπόνι για το σούπερ-μάρκετ επιστρέφει στο Πρώτο ΘΕΜΑ λοιπόν είναι σημαντικό γεγονός. Εξίσου όμως σημαντικό είναι το γεγονός ότι κάθε κουπόνι για τα ψώνια της οικογένειας στα My market «επιστρέφει» επίσης 5€ στο πορτοφόλι κάθε αναγνώστη του Πρώτου ΘΕΜΑτος. Είμαστε βέβαιοι ότι και η νέα μας προσφορά στηρίζει την ελληνική οικογένεια σε εποχές οικονομικής κρίσης.


Μην το χάσετε!








3. Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα “Μονοπάτια της μνήμης” της Ευφροσύνης Καμάτσου (μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

                            

 Μη χάσετε αυτή την Κυριακή

με το ΘΕΜΑ

το  συγκλονιστικό μυθιστόρημα

της Ευφροσύνης Καμάτσου

“ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ”

Ιστορία γεμάτη από την αγωνία για την αποκατάσταση της αλήθειας, την αποκάλυψη ενός οικογενειακού μυστικού που έχει θαφτεί στην ένοχη σιωπή της ελληνικής επαρχίας, αλλά και τη δικαίωση των αδικημένων.

Αυτή την Κυριακή το εξαιρετικό μυθιστόρημα «Μονοπάτια της Μνήμης» της Ευφροσύνης Καμάτσου είναι στο ΘΕΜΑ

Η σπάνια ικανότητα της συγγραφέως να δημιουργεί αλλόκοτες αλλά τόσο ρεαλιστικές ιστορίες επιδεικνύεται με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο ήδη από την αρχή του μυθιστορήματος: Δύο κορίτσια παίζουν ανάμεσα στα μνήματα, στο μικρό νεκροταφείο του χωριού -ενός τυπικού ελληνικού χωριού. Η Κατερίνα, η μικρότερη από τις δύο αδελφές, πέφτει κατά λάθος σε έναν ανοιχτό τάφο και χάνει για αρκετή ώρα τις αισθήσεις της. Την ίδια στιγμή, το μυαλό της γιαγιάς της, η οποία και φιλοξενεί τις δύο εγγονές της, κάνει μια αναδρομή στα περασμένα, στην αληθινή ιστορία της Ματίνας -της γυναίκας η οποία ήταν θαμμένη στον χάσκον μνήμα και που, με έναν μαγικό και υπερφυσικό τρόπο, βρέθηκε να κρατά «στην αγκαλιά» την μικρή και απρόσεκτη Κατερίνα.

Η μακαρίτισσα Ματίνα ήταν ένα αξιομίσητο πλάσμα για την τοπική κοινότητα γι' αυτό και, σύμφωνα με την σχετική πρόληψη, τα οστά της δεν έλιωσαν ποτέ, παρόλο που είχαν περάσει 40 χρόνια από τον θάνατό της. Η Ματίνα υπήρξε ψυχοκόρη του προπάππου των δύο κοριτσιών και ήταν αυτός που την είχε πάρει υπό τη σκέπη του, καθόσον ήταν ορφανή. Αλλά, όπως συνήθως συμβαίνει με την προσέγγιση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που συνεργάζονται στενά, η Ματίνα δεν έμεινε μόνο στα επαγγελματικά της καθήκοντα, ως βοηθός του ιατρού-προστάτη της. Από το σημείο αυτό και πέρα αρχίζει η συναρπαστική ιστορία: Η ζήλια, το μίσος, τα μεγάλα μυστικά, η διπροσωπία και η υποκρισία συνθέτουν τον καμβά πάνω στον οποίον υφαίνει τον μύθος της η Ευφροσύνη Καμάτσου. Και το κάνει με τόσο μεγάλη δεξιοτεχνία, ώστε οι ήρωες ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια του αναγνώστη καθώς αναζητούν την λύτρωση από την ενοχή ή απλώς την εκδίκηση και το αίμα.


Μην χάσετε αυτή την Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ και το εξαιρετικό μυθιστόρημα «Μονοπάτια της Μνήμης» της Ευφροσύνης Καμάτσου.

(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Μην τo χάσετε!







4. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για μία πρεμιέρα και μία μεγάλη παράσταση των Αθηναϊκών Θεάτρων με ένα τηλεφώνημα!

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

Αυτή την Κυριακή

κάντε κράτηση τηλεφωνικά και

αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός

για μία πρεμιέρα και μία μεγάλη παράσταση

των Αθηναϊκών θεάτρων!

Με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου αγοράστε ένα εισιτήριο για δύο από τις μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων και αποκτήστε άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.


  • “ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ” - θέατρο Δ. ΧΟΡΝ (για την πρεμιέρα της παράστασης στις 16 Δεκεμβρίου στο θέατρο Δ. Χορν)
  • “ΈΠΕΣΕ ΝΕΚΡΑ” – θέατρο ΑΠΟΘΗΚΗ. ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ και ΤΡΙΤΗ.

Αυτή την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για μία από τις παρακάτω παραστάσεις, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Εσείς πολύ απλά :

  • κόψτε το κουπόνι,
  • επιλέξτε την παράσταση που επιθυμείτε να δείτε :

è  Έπεσε νέκρα (παραστάσεις Δευτέρα και Τρίτη έως τις 20/12)

è  Αύγουστος (μόνο για την πρεμιέρα 16 Δεκεμβρίου

  • τηλεφωνήστε στο 211-1000365 -για να κάνετε την κράτησή σας- καθημερινά 09:00 - 21:00. Το κουπόνι ισχύει μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία των θεάτρων . Η προσφορά εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.

Λίγα λόγια για τις παραστάσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε, προκειμένου να κάνετε τις επιλογές σας :

Θέατρο Δ. Χορν – από τις 16 Δεκεμβρίου

Αύγουστος, του Tracy Letts (August: Osage County)

Σκηνοθεσία : Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Ο «Αύγουστος» αποτελεί το γλαφυρό πορτρέτο μιας βαθιά δυσλειτουργικής οικογένειας. Ένα έργο σκληρό αλλά και αστείο, πικρόχολο αλλά και τρυφερό, δραματικό αλλά συγχρόνως διασκεδαστικό.

Γύρω από το οικογενειακό τραπέζι των Γουέστον, συγκεντρώνεται η οικογένεια και η μάχη αρχίζει: καλά κρυμμένα μυστικά αποκαλύπτονται, ανομολόγητα πάθη αναζωπυρώνονται, παλιές έχθρες βγαίνουν στην επιφάνεια, προσβολές ανταλλάσσονται και απειλές εκτοξεύονται. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Θέμις Μπαζάκα, η Μαρία Πρωτόπαππα, η Βίκυ Βολιώτη, ο Αλέξανδρος Μυλωνάς, η Μαρία Κατσιαδάκη, η Μαρίνα Ασλάνογλου, ο Μάνος Βακούσης, ο Κώστας Ανταλόπουλος, ο Νίκος Αλεξίου, ο Θύμιος Κούκιος, η Σίσσυ Τουμάση και η Aurora Marion. Ο «Αύγουστος» («August: Osage County») είναι μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες στην Αμερική και την Αγγλία, έχει κερδίσει το βραβείο Pulitzer, 3 βραβεία Tony, 2 Drama Desk Awards και έχει συγκεντρώσει διθυραμβικές κριτικές από τον ξένο Τύπο.

Θέατρο Αποθήκη. Μόνο Κάθε Δευτέρα και Τρίτη

Έπεσε Νέκρα, του Thierry Janssen.

Σκηνοθεσία : Λίνα Ζαρκαδούλα, Πρωταγωνιστούν: Γιούλικα Σκαφιδά, Μαρία Κωνσταντάκη και Δανάη Μπάρκα.

Μια εξαιρετική μαύρη κωμωδία, με έξυπνο χιούμορ, ωραίους χαρακτήρες, γρήγορο ρυθμό κι ανατροπές.

Τι κάνουν σ΄ένα νεκροστάσιο μια παρουσιάστρια δελτίου καιρού, μια ακτιβίστρια της Greenpeace και μια εγκληματολόγος που μιλάει σαν ρομπότ;
Ποιος είναι μέσα στο φέρετρο; Ο Φρανκ, ο Ζακ ή ο Μικ; Τι κοινό έχουν μεταξύ τους η Κριστίν, η Αναΐς και η Λόλα; Μοιράζονται τον ίδιο άντρα!
Ξαφνικά, χτυπά το τηλέφωνο της Κριστίν. Είναι ο διευθυντής της αστυνομίας: «Πώς είπατε; ΖΕΙ;» Οι τρείς «χήρες» κοιτάζονται μεταξύ τους δολοφονικά...

και … δύο αγαπημένα περιοδικά που αξίζει να διαβάσετε! Ένα περιοδικό ποικίλης ύλης και ένα για τους stars :

 (μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)






5. Το μηνιαίο περιοδικό ποικίλης ύλης Βig Fish για το σύγχρονο lifestyle με πλούσια θέματα, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, stories.









6. Το νέο τεύχος του αγαπημένου περιοδικού People με όλα τα νέα των σταρ στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα.

Στο PEOPLE κάθε εβδομάδα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα των σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες και να απολαύσετε μεγάλες αποκλειστικότητες.

Διαβάστε στο PEOPLE που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το Θέμα

Αγγελική Νικολούλη

«Επέλεξα να είμαι μόνη». Η αγαπημένη δημοσιογράφος και συγγραφέας μιλάει για το νέο κύκλο της ζωής της, τη σχέση με το γιο της –ήταν εκείνος που κίνησε τις διαδικασίες για να παρθούν μέτρα προστασίας της, τους κακοποιούς που την ερωτεύτηκαν και της έστελναν επιστολές και δώρα μέσα από τη φυλακή, το περιστατικό που συνέβη πρόσφατα έξω από το σπίτι της και παραλίγο να τραυματιστεί.

Ελένη Μενεγάκη

Η οικογενειακή συγκέντρωση σε εορταστική ατμόσφαιρα για το στoλισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου, ο σκούφος και τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών της. Ο απολογισμός ζωής έπειτα από 25 χρόνια καριέρας, ποια λάθη δεν μετάνιωσε και γιατί δεν θέλει να γίνει ξανά 25 ετών.

Fidel Castro

Οι δύο γυναίκες της ζωής του και τα αμέτρητα φλερτ του αμφιλεγόμενου ηγέτη της Κούβας, που άφησε την τελευταία του πνοή στα 90.  Η Γερμανίδα καλλονή που βρέθηκε μια ανάσα από το να τον δολοφονήσει κι άλλες ιστορίες τρέλας.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

«Για πρώτη φορά σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο του γάμου». Ο γνωστός πρωταγωνιστής μιλάει στο People για την απώλεια του αδελφού του, που του άλλαξε την κοσμοθεωρία του, τις απορρίψεις που εισέπραξε στο δρόμο προς την επαγγελματική καταξίωσης και δηλώνει ευτυχισμένος με τη νέα του σχέση.

Φάνης Λαμπρόπουλος

ΤρΟΛΑροντας με τον Φάνη (φυσικά και δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη συνέντευξη). Ο νέος συνεργάτης του Θέμου Αναστασιάδη μιλάει για το πώς… προσγειώθηκε στο ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ, τη Δούκισσα Νομικού, το μυστικό της μακροχρόνιας σχέσης του και το ενδεχόμενο να παντρευτεί (λέμε τώρα).

Χολιγουντιανά Μυαλά με ελληνικό DNA.

Αν κολλάτε στην κινηματογραφική οθόνη για να εντοπίσετε στους τίτλους τέλους του φιλμ τους Έλληνες που διαπρέπουν στο Χόλιγουντ ωστε να νιώσετε υπερηφάνεια, τότε αυτό είναι το θέμα σας. Την επόμενη φορά που θα δείτε ένα δυνατό blockbuster, θυμηθείτε το όνομά τους: Βάνα Γιαννούλα και Θεοφανώ Πιτσιλλίδου.Το People γνωρίζει καλύτερα τις δύο Ελληνίδες που ζουν το Hollywood Dream!

Irina Shayk

Έγκυος στο ντεμπούτο της ως Άγγελος στο πρώτο της catwalk ως Άγγελος της Victoria’s Secret. Το ιστορικό της σχέσης με τον Bradley Cooper και τι δηλώνει πρόσωπο κοντά στο ζευγάρι.






Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν το "Θέμα" χωρίς τις προσφορές (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.


2. Μία δωροεπιταγή 5 ευρώ για όλες τις αγορές σας στα καταστήματα My market   

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Μη χάσετε με το ΘΕΜΑ

τη Δωροεπιταγή 5 €

για τις αγορές σας

στα καταστήματα My market

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

Και αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ στηρίζει με πράξεις τα ελληνικά νοικοκυριά!

Το Πρώτο ΘΕΜΑ συνεχίζει τη στρατηγική συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ-μάρκετ My market.  Έτσι, και αυτή την Κυριακή στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  μία δωροεπιταγή αξίας 5 ευρώ για αγορές από τα συγκεκριμένα σούπερ μάρκετ.
Εσείς πρέπει απλά να κόψετε τη δωροεπιταγή, να επισκεφτείτε ένα από τα 221 καταστήματα
My market, για να απολαύσετε τη φανταστική εμπειρία των αγορών σας σε έναν κόσμο φρεσκάδας, μοναδικής ποικιλίας και ασυναγώνιστων τιμών.

ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΤΕ ΕΩΣ ΤΡΕΙΣ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Σημαντική καινοτομία της νέας, αποκλειστικής προσφοράς του Πρώτου ΘΕΜΑτος σε συνεργασία με τα My market  είναι ότι δεν περιορίζεται η εξαργύρωση της έκπτωσης σε μία δωροεπιταγή ανά αναγνώστη με κάρτα μέλους του σούπερ μάρκετ, όπως στο παρελθόν. Αντιθέτως, τα ταμεία των My market δέχονται έως και τρία κουπόνια ανά καταναλωτή.

Για παράδειγμα, κάνοντας ψώνια αξίας 25 ευρώ κερδίζετε 5€, με ψώνια αξίας 50 ευρώ κερδίζετε 10€ και με ψώνια αξίας 75€ ευρώ μπορείτε να κερδίσετε 15€. Δηλαδή, κάθε αναγνώστης του Πρώτου ΘΕΜΑτος δικαιούται να εξαργυρώσει έως τρεις (3) δωροεπιταγές, χωρίς φυσικά αυτό να είναι υποχρεωτικό. Μπορείτε λοιπόν να πάρετε μόνο μία εφημερίδα των 2€ ή 4,25€ και να εξαργυρώσετε τη δωροεπιταγή των 5 ευρώ στα καταστήματα My market.

My market, μία 100% ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ!
Η καινούργια μεγάλη και αποκλειστική προσφορά του Πρώτου ΘΕΜΑτος σχεδιάστηκε, όχι μόνο με γνώμονα τα οικονομικά στοιχεία, αλλά και με βάση το προφίλ της συγκεκριμένης αλυσίσας σούπερ μάρκετ. Με ένα δίκτυο 221 καταστημάτων σε ολόκληρη τη χώρα (το οποίο, μάλιστα, συνεχώς διευρύνεται), με συνεχείς ανεφοδιασμούς, ώστε να διασφαλίζεται η επάρκεια προϊόντων, με ποικιλία ειδών και αφθονία στα μονίμως γεμάτα ράφια τους, τα My market καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές που θέτει το Πρώτο ΘΕΜΑ, προκειμένου η προσφορά μέσω των κουπονιών να λειτουργήσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επιπλέον, τα My market είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία απασχολεί περίπου 9.000 υπαλλήλους, ενώ επιλέγει τους προμηθευτές της δίνοντας μεγάλη προσοχή στη στήριξη της εγχώριας παραγωγής. Με πολύ αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, τα προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών από όλη τη χώρα, καταλήγουν στα ράφια των My market, της εταιρείας που διαγράφει εντυπωσιακή πορεία στον τομέα των ελληνικών σούπερ-μάρκετ, καθώς μετρά ήδη 40 χρόνια λειτουργίας. Να σημειώσουμε ότι αυτή την εποχή θα βρείτε καταπληκτικές προσφορές και εξαιρετικές τιμές σε χιλιάδες προϊόντα στην ανανεωμένη ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Το ότι το κουπόνι για το σούπερ-μάρκετ επιστρέφει στο Πρώτο ΘΕΜΑ λοιπόν είναι σημαντικό γεγονός. Εξίσου όμως σημαντικό είναι το γεγονός ότι κάθε κουπόνι για τα ψώνια της οικογένειας στα My market «επιστρέφει» επίσης 5€ στο πορτοφόλι κάθε αναγνώστη του Πρώτου ΘΕΜΑτος. Είμαστε βέβαιοι ότι και η νέα μας προσφορά στηρίζει την ελληνική οικογένεια σε εποχές οικονομικής κρίσης.

Μην το χάσετε!

4. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για μία πρεμιέρα και μία μεγάλη παράσταση των Αθηναϊκών Θεάτρων με ένα τηλεφώνημα!

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

Αυτή την Κυριακή

κάντε κράτηση τηλεφωνικά και

αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός

για μία πρεμιέρα και μία μεγάλη παράσταση

των Αθηναϊκών θεάτρων!

Με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου αγοράστε ένα εισιτήριο για δύο από τις μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων και αποκτήστε άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.


  • “ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ” - θέατρο Δ. ΧΟΡΝ (για την πρεμιέρα της παράστασης στις 16 Δεκεμβρίου στο θέατρο Χορν)
  • “ΈΠΕΣΕ ΝΕΚΡΑ” – θέατρο ΑΠΟΘΗΚΗ. ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ και ΤΡΙΤΗ.

Αυτή την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για μία από τις παρακάτω παραστάσεις, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Εσείς πολύ απλά :

  • κόψτε το κουπόνι,
  • επιλέξτε την παράσταση που επιθυμείτε να δείτε :

è  «Έπεσε νέκρα» (παραστάσεις Δευτέρα και Τρίτη έως τις 20/12)

è  «Αύγουστος» (μόνο για την πρεμιέρα 16 Δεκεμβρίου

  • τηλεφωνήστε στο 211-1000365 -για να κάνετε την κράτησή σας- καθημερινά 09:00 - 21:00. Το κουπόνι ισχύει μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία των θεάτρων . Η προσφορά εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.

Λίγα λόγια για τις παραστάσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε, προκειμένου να κάνετε τις επιλογές σας :

Θέατρο Δ. Χορν – από τις 16 Δεκεμβρίου

Αύγουστος, του Tracy Letts (August: Osage County)

Σκηνοθεσία : Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Ο «Αύγουστος» αποτελεί το γλαφυρό πορτρέτο μιας βαθιά δυσλειτουργικής οικογένειας. Ένα έργο σκληρό αλλά και αστείο, πικρόχολο αλλά και τρυφερό, δραματικό αλλά συγχρόνως διασκεδαστικό.

Γύρω από το οικογενειακό τραπέζι των Γουέστον, συγκεντρώνεται η οικογένεια και η μάχη αρχίζει: καλά κρυμμένα μυστικά αποκαλύπτονται, ανομολόγητα πάθη αναζωπυρώνονται, παλιές έχθρες βγαίνουν στην επιφάνεια, προσβολές ανταλλάσσονται και απειλές εκτοξεύονται. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Θέμις Μπαζάκα, η Μαρία Πρωτόπαππα, η Βίκυ Βολιώτη, ο Αλέξανδρος Μυλωνάς, η Μαρία Κατσιαδάκη, η Μαρίνα Ασλάνογλου, ο Μάνος Βακούσης, ο Κώστας Ανταλόπουλος, ο Νίκος Αλεξίου, ο Θύμιος Κούκιος, η Σίσσυ Τουμάση και η Aurora Marion. Ο «Αύγουστος» («August: Osage County») είναι μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες στην Αμερική και την Αγγλία, έχει κερδίσει το βραβείο Pulitzer, 3 βραβεία Tony, 2 Drama Desk Awards και έχει συγκεντρώσει διθυραμβικές κριτικές από τον ξένο Τύπο.

Θέατρο Αποθήκη. Μόνο Κάθε Δευτέρα και Τρίτη

Έπεσε Νέκρα, του Thierry Janssen.

Σκηνοθεσία : Λίνα Ζαρκαδούλα, Πρωταγωνιστούν: Γιούλικα Σκαφιδά, Μαρία Κωνσταντάκη και Δανάη Μπάρκα.

Μια εξαιρετική μαύρη κωμωδία, με έξυπνο χιούμορ, ωραίους χαρακτήρες, γρήγορο ρυθμό κι ανατροπές.

Τι κάνουν σ΄ένα νεκροστάσιο μια παρουσιάστρια δελτίου καιρού, μια ακτιβίστρια της Greenpeace και μια εγκληματολόγος που μιλάει σαν ρομπότ;
Ποιος είναι μέσα στο φέρετρο; Ο Φρανκ, ο Ζακ ή ο Μικ; Τι κοινό έχουν μεταξύ τους η Κριστίν, η Αναΐς και η Λόλα; Μοιράζονται τον ίδιο άντρα!
Ξαφνικά, χτυπά το τηλέφωνο της Κριστίν. Είναι ο διευθυντής της αστυνομίας: «Πώς είπατε; ΖΕΙ;» Οι τρείς «χήρες» κοιτάζονται μεταξύ τους δολοφονικά...






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης