Εικόνες καταστροφής αντίκρισαν σήμερα το πρωί κάτοικοι της Μόριας στο νεκροταφείο του χωριού τους, όταν πήγαν εκεί για να ανάψουν τα καντήλια των συγγενών τους και να προσευχηθούν.
Δεκάδες τάφοι είχαν υποστεί σημαντικές καταστροφές από αγνώστους, οι οποίοι είχαν ξεριζώσει σταυρούς, λουλούδια, καντήλια και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, τα οποία ήταν διασκορπισμένα σε όλους τους χώρους του νεκροταφείου.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου επιβεβαίωσε το γεγονός ενώ από τον πρόεδρο της Κοινότητας Μόριας Νίκο Τρακατέλλη υποβλήθηκε μήνυση κατά αγνώστων.
Νωρίτερα σήμερα πραγματοποιήθηκε μεγάλη διαδήλωση μεταναστών και προσφύγων στην προκυμαία της Μυτιλήνης. Άτομα που κατέβηκαν στην πόλη κυρίως από τον καταυλισμό της Μόριας διαδήλωσαν επί ώρα ζητώντας τον απεγκλωβισμό τους από τη Λέσβο. Τελικά η διαδήλωση που κατέληξε στην πλατεία Σαπφούς στο κέντρο της πόλης, διαλύθηκε όταν άρχισε να βρέχει.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή