Ηράκλειο: Διέπραξε οκτώ διαρρήξεις αλλά η... πλούσια λεία του παραμένει άφαντη

Ηράκλειο: Διέπραξε οκτώ διαρρήξεις αλλά η... πλούσια λεία του παραμένει άφαντη

Ο νεαρός δράστης «χτυπούσε» σε διάφορες περιοχές από τις 10 Μαΐου ως τις 13 Ιουνίου αρπάζοντας μετρητά, τηλεοράσεις, φωτογραφικές μηχανές, φορητούς υπολογιστές και άλλες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 20.000 ευρώ

Ηράκλειο: Διέπραξε οκτώ διαρρήξεις αλλά η... πλούσια λεία του παραμένει άφαντη
Μέσα σε ένα μήνα διέρρηξε οκτώ σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου ένας 32χρονος Έλληνας «ποντικός» που ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, αλλά η ιδιαίτερα πλούσια λεία που αποκόμισε δεν έχει βρεθεί και ερευνάται πού την έχει πουλήσει.

Ο νεαρός δράστης «χτυπούσε» σε διάφορες περιοχές από τις 10 Μαΐου ως τις 13 Ιουνίου. Στο διάστημα αυτό, από τα οκτώ σπίτια στα οποία εισέβαλε είχε αρπάξει μετρητά, τηλεοράσεις, φωτογραφικές μηχανές, φορητούς υπολογιστές και άλλες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές η αξία των οποίων ξεπερνά τα 20.000 ευρώ. 

Κλείσιμο
Παρ' όλο που ο 32χρονος ανακρίθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας μετά την ταυτοποίησή του, δεν αποκάλυψε αν έχει κάπου κρυμμένα τα κλοπιμαία ή αν τα έχει πουλήσει, με αποτέλεσμα η προανάκριση να παραμένει ανοιχτή. Ο διαρρήκτης δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα  Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης