Αλλοδαποί είχαν λαθραίο καπνό σε Φλώρινα και Ρέθυμνο

Αλλοδαποί είχαν λαθραίο καπνό σε Φλώρινα και Ρέθυμνο

Ένας Αλβανός και ένας Βούλγαρος μεταξύ των συλληφθέντων

Αλλοδαποί είχαν λαθραίο καπνό σε Φλώρινα και Ρέθυμνο
Και παράνομα βρισκόταν στην Ελλάδα και λαθραίο καπνό μετέφερε ένας 34χρονος Αλβανός που εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών να περιφέρεται σε περιοχή της Φλώρινας! Πιθανολογείται, μάλιστα, ότι τον είχε φέρει μαζί του από την πατρίδα του.

Ο μη νόμιμος μετανάστης υποβλήθηκε σε έλεγχο από τους συνοριοφύλακες και στην κατοχή του βρέθηκε καπνός βάρους ενός κιλού και πέντε γραμμαρίων, χωρίς την ενδεικτική ταινία του φόρου κατανάλωσης και χωρίς να αναγράφεται ο τόπος προέλευσης. Έτσι, κατασχέθηκε και εστάλη στο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί, ενώ ο 34χρονος παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας με κατηγορίες για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα και του νόμου περί αλλοδαπών.

Κλείσιμο
Στο Βόλο, συνελήφθησαν ένας 26χρονος Έλληνας και ένας 31χρονος Βούλγαρος, όταν υποβλήθηκαν σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και στην κατοχή τους βρέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 104,92 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε. Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στη Δίωξη Ναρκωτικών και από εκεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης