Ζευγάρι κλεφτοκοτάδων άδειασε κοτέτσι στο Αγρίνιο

Ζευγάρι κλεφτοκοτάδων άδειασε κοτέτσι στο Αγρίνιο

Οι δράστες είχαν πάρει και την μπαταρία του τρακτέρ του 50χρονου, με την αξία των κλοπιμαίων να ανεβαίνει συνολικά στα 1.200 ευρώ

Ζευγάρι κλεφτοκοτάδων άδειασε κοτέτσι στο Αγρίνιο
«Πάγωσε» ένας 50χρονος πτηνοτρόφος στην περιοχή της Στράτου στο Αγρίνιο, όταν πήγε στο αγρόκτημα όπου εξέτρεφε πουλερικά και το βρήκε... άδειο! Κλεφτοκοτάδες είχαν τρυπώσει μέσα κατά την διάρκεια της νύχτας και είχαν αρπάξει, όχι μια ή δυο, αλλά... 52 κότες!

Μαζί με αυτές, οι δράστες είχαν πάρει και τη μπαταρία του τρακτέρ του 50χρονου, με την αξία των κλοπιμαίων να ανεβαίνει συνολικά στα 1.200 ευρώ. Το θύμα κατήγγειλε την κλοπή στην Ασφάλεια και οι αστυνομικοί που ξεκίνησαν αμέσως έρευνες, κατάφεραν να την εξιχνιάσουν μέσα σε λίγες ώρες και να ταυτοποιήσουν ένα ζευγάρι ως δράστες.

Κλείσιμο
Με αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι των υπόπτων στο Αγρίνιο, βρέθηκαν τα κλεμμένα πουλερικά πέντε από τα οποία είχαν προλάβει να τα σφάξουν! Όλα παραδόθηκαν στο νόμιμο ιδιοκτήτη τους, ενώ συνελήφθη η 36χρονη γυναίκα που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου κατηγορούμενη για ζωοκλοπή και κλοπή, ενώ ο 35χρονος σύζυγος της αναζητείται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης