Υπέρ Πολάκη ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων: «Άντε απαυτωθείτε αλήτες»

Υπέρ Πολάκη ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων: «Άντε απαυτωθείτε αλήτες»

Ο Δημήτρης Παρθένης επιδοκιμάζει τις μεθόδους του υπουργού και στέλνει... τις ευχές τους σε όσους αποδοκιμάζουν τον τρόπο του

Υπέρ Πολάκη ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων: «Άντε απαυτωθείτε αλήτες»
Η δημοσιογράφος Ευαγγελία Τσικρίκα που «τόλμησε» να ρωτήσει την κυβέρνηση γιατί την απολύει, βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών, με πρώτο και κύριο τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη. 

Η προκλητική επίθεσή του με αστεία επιχειρήματα κατά της Τσικρίκα προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, όμως όπως φάνηκε υπάρχουν αρκετοί που επιδοκιμάζουν τον τρόπο του υπουργού, μεταξύ των οποίων και ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρης Παρθένης, και μάλιστα με τρόπο άκομψο, αν όχι προκλητικό.

Ο κ. Παρθένης λοιπόν με ανάρτησή του στο facebook επιδοκιμάζει τις τακτικές Πολάκη και «εύχεται» σε όσους αντιτίθενται στον υπουργό του να πάνε να... απαυτωθούν. Οι αλήτες, όπως τους χαρακτηρίζει... 

Ιδού η ανάρτηση του διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων:

Κλείσιμο
«Ο Πολακης κι ο Φιλης κι ο Σκουρλετης μπηκαν στα ρουθουνια του ρυπαρου κατεστημενου, ο καθενας με τον τροπο του, ο καθενας με το λογο του, ενοχλησαν το συστημα, ενοχλησαν τη διαφθορα,ενοχλησαν την πατριδοκαπηλεια, ενοχλησαν τους γυπες που θελουν να εδραιωσουν την εξαρτηση της πατριδας μας.

Οσοι ειμαστε αριστεροι το ξερουμε καλα το ζησαμε χρονια στους κοινωνικους αγωνες μεσα απο δυσκολες διαδρομες.

Σημερα για αλλη μια φορα καποιοι βαζουνε σημαδι τον Παυλο, ενοχλειται ο καθωσπρεπισμος τους;;;;;;; τριχες…. ψαχνουν κηλιδες σε συμπεριφορες και χαρακτηρες…..Η συνταγη ειναι γνωστη αφου δεν μπορουν να πιασουν καποιους, δεν μπορουν να τους μιζαρουν, δεν μπορουν να τους εκμαυλισουν, προσπαθουν με ανανδρο και χυδαιο τροπο να τους αποδομησουν. 

Στα πλαισια της μιντιοκρατουμενης «δημοκρατιας» που πρεσβευουν, οντας αδιστακτοι και ανανδροι, αστοιχειωτοι και κουτσουρα, σερνονται σαν τα φιδια καιροφυλακτωντας να δαγκωσουν.

Λοιπον….. αντε απαυτωθειτε αλητες σας ξερουμε καλα».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης