Μέσα σε ρούχα έκρυβε σχεδόν ένα κιλό χασίς!

Μέσα σε ρούχα έκρυβε σχεδόν ένα κιλό χασίς!

Όταν τον σταμάτησαν και έκαναν έρευνα στα ρούχα που υποτίθεται πως είχε αγοράσει, βρήκαν κρυμμένη ανάμεσά τους μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 870 γραμμαρίων κι έτσι τον συνέλαβαν

Μέσα σε ρούχα έκρυβε σχεδόν ένα κιλό χασίς!
Η χάρτινη συσκευασία με είδη ένδυσης που μετέφερε ένας 29χρονος στην πόλη της Ξάνθης δεν έπεισε τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που τον είχαν στοχοποιήσει ως διακινητή ναρκωτικών ότι ήταν ένας κοινός… καταναλωτής!

Όταν τον σταμάτησαν και έκαναν έρευνα στα ρούχα που υποτίθεται πως είχε αγοράσει, βρήκαν κρυμμένη ανάμεσά τους μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 870 γραμμαρίων κι έτσι τον συνέλαβαν.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, ερεύνησαν το σπίτι όπου συγκατοικεί με έναν 36χρονο Αλβανό σε χωριό του νομού και ανακάλυψαν άλλη μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός γραμμαρίου. Ο αλλοδαπός συνελήφθη λίγο αργότερα και παραπέμφθηκαν μαζί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

*** Μέσα στον στάβλο που διατηρεί σε χωριό της Ροδόπης έκρυβε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 76 γραμμαρίων ένας 31χρονος κτηνοτρόφος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών.

*** Ένα μικρό χασισόδεντρο ύψους 0,38 εκατοστών καλλιεργούσε όλο κι όλο στο σπίτι του στη Λάρισα ένας 54χρονος, αλλά αυτό και δύο συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 8,8 γραμμαρίων που βρέθηκαν στην κατοχή του ήταν αρκετά για να συλληφθεί από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης