Aποκαλύφθηκε ότι ο 61χρονος Τυνήσιος ήταν καταζητούμενος διεθνώς.
Οδηγούσε το Ι.Χ. αυτοκίνητό του χωρίς να διαθέτει δίπλωμα και, σαν να μην έφτανε αυτό, έδειξε... πλαστή ελληνική ταυτότητα στους άνδρες της Ασφάλειας που τον σταμάτησαν για έλεγχο στο 6ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αλεξανδρούπολης – Μάκρης! Έτσι, αποκαλύφθηκε ότι ο 61χρονος Τυνήσιος ήταν καταζητούμενος διεθνώς.
Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν αμέσως ότι η ταυτότητα ήταν πλαστή και πέρασαν χειροπέδες στον αλλοδαπό, ο οποίος μάλιστα τους δήλωσε και ψεύτικο όνομα και δεν είχε ταξιδιωτικά έγγραφα. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι οι ελληνικές δικαστικές αρχές είχαν εκδώσει σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για απάτες, ενώ και οι αρχές της Κύπρου τον αναζητούσαν με Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης για απάτες, πλαστογραφία και ξέπλυμα χρήματος!
Ο 61χρονος Τυνήσιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης που διέταξε να εκτελεστούν τα εντάλαματα, ενώ παράλληλα του άσκησε δίωξη για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.