Κέρκυρα: Συνελήφθη Αλβανός που είχε σκοτώσει στο ξύλο την παρολίγο πεθερά του

Κέρκυρα: Συνελήφθη Αλβανός που είχε σκοτώσει στο ξύλο την παρολίγο πεθερά του

Στον ανακριτή οδηγήθηκε 30χρονος Αλβανός με την κατηγορία ότι σκότωσε την μητέρα της συντρόφου του και είχε ασελγήσει σε βάρος της ανήλικης κόρης της γυναίκας

Κέρκυρα: Συνελήφθη Αλβανός που είχε σκοτώσει στο ξύλο την παρολίγο πεθερά του
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε 30χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης, το οποίο είχε εκδοθεί πέρσι το Νοέμβρη  από τον ανακριτή Κέρκυρας, για τη δολοφονία μιας 57χρονης γυναίκας που ήταν η μητέρα της συντρόφου του, αλλά και για ασέλγεια κατά ανήλικης, της κόρης της συντρόφου του και εγγονής της δολοφονημένης.

 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 30χρονος, που είχε διαφύγει της σύλληψης, στις 16 Νοεμβρίου του 2015, στο σπίτι όπου διέμενε με την 27χρονη ελληνίδα σύντροφο του και την 57χρονη μητέρα της, ύστερα από διαπληκτισμό με την 57χρονη, της προκάλεσε πολλαπλά χτυπήματα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. Επιπλέον, σύμφωνα με καταγγελία, τον Σεπτέμβριο, του ίδιου χρόνου, είχε ασελγήσει στην ανήλικη κόρη της συντρόφου του.

 

Ο 30χρονος συνελήφθη στον μεθοριακό σταθμό Μαυροματίου Θεσπρωτίας, lλίγο πριν διαφύγει στην πατρίδα του, μετά από πολύμηνη αστυνομική έρευνα, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ στις έρευνες συμμετείχαν και αστυνομικοί του τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων καθώς και του αστυνομικού τμήματος Κέρκυρας. Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή Κέρκυρας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης