Καβάλα: Είχε εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης και κλεμμένο όπλο

Καβάλα: Είχε εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης και κλεμμένο όπλο

Ο 29χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν έρευνα στο σπίτι του και βρήκαν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου καλλιεργούσε δυο δενδρύλλια κάνναβης

Καβάλα: Είχε εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης και κλεμμένο όπλο
Δεν εντυπωσιάστηκαν τόσο από την πληρότητα του εργαστηρίου που είχε στήσει ένας νεαρός στην Καβάλα για να παράγει χασίς με την υδροπονική μέθοδο οι αστυνομικοί, όσο από το γεγονός ότι είχε στην κατοχή του ένα κυνηγετικό όπλο με κομμένες κάννες και κοντάκι που είχε κλαπεί πριν από... 17 ολόκληρα χρόνια!

Ο 29χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν έρευνα στο σπίτι του και βρήκαν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου καλλιεργούσε δυο δενδρύλλια κάνναβης  ύψους 0,70 εκατοστών. Στο αυτοσχέδιο εργαστήριο, κατέσχεσαν έναν ανεμιστήρα, ένα λαμπτήρα φωτισμού, ένα θερμόμετρο και έναν χρονοδιακόπτη και μαζί τους το όπλο για το οποίο ο νεαρός δεν διέθετε άδεια.

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι είχε κλαπεί το... 1999 από ένα σπίτι σε χωριό της Καβάλας και είχε φτάσει στα χέρια του 29χρονου από έναν 37χρονο! Ο νεαρός παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράνομη οπλοκατοχή, ενώ στην δικογραφία περιλαμβάνεται ο 37χρονος που κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης